Da li su ove reči Kumanovo "zbogom"?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 23.05.2021.
13:51
Izvor: Sportske.net

Održan tradicionalni "oproštajni" doručak.

fcbarcelona.com
fcbarcelona.com

Povezane vesti

Barselona je spustila zavesu na sezonu 2020/21, koja nije crna kao prethodna, daleko od toga, ali daleko je i od onih na koje su navijači navikli.

Barsa je na spektakularan način osvojila Kup kralja u kom je nadoknadila 0:2 iz Sevilje, stigla i Granadinih 0:2, igrala tri puta produžetke i u finalu deklasirala Atletik Bilbao rezultatom 4:0.

Ipak, šamar od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona (1:4, 1:1), te način na koji su ispustili jedinstvenu šansu da osvoje titulu porazima od Granade i Selte, te remijem sa Levanteom, vratili su stvari u realnost.

Ronald Kuman je ponovo glavna tema, te se spekuliše da će dalji razvoj i letnji remont zavisiti od njegovog ostanka. On je danas održao govor na tradicionalnom zajedničkom doručku u prostorijama kluba, gde su prisustvovali svi igrači i članovi stručnog štaba.

Dobro obavešteni Havi Migel otkriva iz svojih izvora da je Kumanov govor zvučao kao opraštajući, jer je između ostalog rekao:

"Nadam se da se vidimo ponovo u julu."

Kuman je svestan da je na tankom ledu, Đoan Laporta mu se divi zbog hrabrosti da preuzme tim u najtežem trenutku, uradio je velike stvari, ali nedovoljne da pokaže da može da vrati Barsu na vrh. 

Laporta je zakazao sastanak sa Kumanom odmah nakon utakmice sa Eibarom, očekuje se da više stvari bude poznato tokom predstojeće sedmice.

Pisali smo više puta, Laporta sprema rekonstrukciju u svim linijama tima, sprema se zamena i za Đordija Albu, a nedodirljivi su samo - Ter-Štegen, Mingeza, Arauho, De Jong, Pedri, Ilaiš Moriba, Ansu Fati, Mesi...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke