Kumana napali posle meča, ali ima i dobra vest!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 25.10.2021.
09:29
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo posle "El Klasika"?

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Ronald Kuman će ostati na klupi. Ali, neće biti prijatno. Videlo se juče nakon meča kada je njegov automobil presretnut na parkingu stadiona i kada su mu navijači upućivali uvrede.

Ali, pozicija Holanđanina koji je prvi posle mnogo godina postao prvi trener Barselone sa tri poraza u nizu u "El Klasiku" ostaje sigurna, mnogi tvrde čak i do kraja sezone.

Jer, rešenja nema, spasao ga je pre par nedelja Đordi Krojf umolio je Laportu da ne smeni Kumana i sam odbio sa sedne na klupu. Nije ni bilo pravog rešenja pa je treneru data nova šansa, pobedama protiv Valensije i Dinama iz Kijeva je produžio sebi život.

Barsa juče nije bila inferiorna, ali jasno da joj nedostaje invididualni kvalitet da se bori sa Realom, o Evropi i da ne pričamo. Na kraju su možda platili ceh i promašajima, no, kada se sve sabere, i to je možda tužna istina na koju nisu navikli, ovaj tim je limitira.

Mediji su jutros ponovo pominjali Pirla i selektora Belgija Boba Martineza, ali to su proizvoljne konstrukcije, nema pregovora niti je u ovom trenutku izvesno da će se stvari promeniti.

U svakom slučaju Kuman je preživeo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke