Kumane beži i ne okreći se, zar zbog Barse da izgubiš glavu?!

Autor: Boris Jovanović
petak 28.05.2021.
12:36
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone završio u bolnici!

 Toni Albir
Toni Albir

Povezane vesti

Pisali smo jutros, Ronald Kuman se oseća poniženo i iznevereno, svime što mu se dešava u Barseloni. On oseća nepoverenje kluba, prinuđen je da čeka, a sve se svodi na prilično deprimirajuću situaciju, ostaće trenera, ako Barsa ne nađe nikog drugog.

Zbog svoje igračke prošlosti u klubu, ali i činjenice da je napustio Holandiju kako bi stigao na klupu Barse, "Rambo" veruje da je zaslužio da se tako odnose prema njemu. Ostavku nije dao jer bi se odrekao novca, oko osam miliona (nešto manje) ako ode iz kluba, ali čini mu se da se Laporta i pored nekih obećanja koje mu je dao ipak nije korektan, niti ga je klub zaštitio od medija.

Stres je ogroman, naime, Kuman je danas završio u bolnici. Imao je napad panike što je svakako opasno, podsetićemo da je Holanđanin srčani bolesnik i da je imao pre par godina srčani udar.

Laporta je rekao na konferenciji za medije koja je u toku da je Kuman dobro, da su se čuli, ali i dodao da klub ne snosi nikakvu odgovornost jer je bio veoma otvoren prema treneru što se tiče njegove pozicije.

U svakom slučaju, poslednja poruka Holanđaninu je da sačeka desetak dana, ako ne bude rešenja na vidiku, on će ostati i drugu godinu ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke