Kumanova promena kursa, Barsin plan ravan čudu!

Autor: Milovan Longinov
petak 19.02.2021.
11:15
Izvor: Sportske.net

Da li je realno?

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Šta je teže - stići Atletiko Madrid, nadoknaditi 0:2 iz Sevilje ili 1:4 sa Pari Sen Žermenom?

Sada je jasno, od utorka uveče Barselona nema čemu da se nada ni u Ligi šampiona, dok i La Liga i Kup kralja deluju kao nemoguća misija.

Ipak, Ronald Kuman je danas, na prvom treningu posle poraza od Parižana, poručio igračima "nema odustajanja od titule i Kupa kralja"!

Atletiko je kiksnuo na dve od poslednje tri utakmice, bodove su odneli Selta i Levante, jasno je da Madriđani ne mogu da igraju kao na početku sezone do samog kraja. Uz to, Atletiko ide i Barseloni i Sevilji u goste, a 7. marta dočekuju Real Madrid koji im nikako ne leži.

Dakle, Barselona ne sme da odustane od borbe za titulu, i pored ogromnih devet bodova prednosti Atletiko Madrida.

Što se tiče Kupa kralja, posle 2:0 u Sevilji, Barsi treba čudo, tri, ili četiri gola, zanimljivo, pre dve godine su uspeli da nadoknade 0:2 iz Sevilje i pobedom 6:1 otišli finale.

Sve ovo deluje kao preokret ravan čudu, daleko je realnije da Atletiko osvoji titulu i Sevilja prođe u finale, a to bi značilo i kraj Barsine sezone već u martu...

Revanš sa Seviljom na programu je 3. marta, u Pariz Barsa ide turistički 10. marta, kada će se verovatno znati i imaju li Katalonci šansu da stignu Atletiko...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Friday, 19.02.2021
16:01

Zaista ne treba biti mnogo pametan pa shvatiti da su oni od početka sezone digli ruke od bilo kakve borbe za trofeje. Gledaju samo da otaljaju ovu sezonu, svi bez izuzetka, od vd direktora, preko trenera do igrača. Niko nije toliko blesav da mu nije jasno kako sa Dembeleom, Grizmanom, Brajtvajtom, Minguezom, Lengleom, Piqueom, Firpom, Umtitijem, Destom, S. Robertom, Arauhom, Pjanićem, Ilaixom itd. nema ništaod igranja fudbala na vrhunskom nivou. A Kuman očito prima platu da bi pričao takve stvari jer trenerski posao ne zna da radi, a što je najgore sa ovakvim igračima to čak nije ni bitno.