Kun besan sinoć napustio teren, jedva čeka da ode. Zna se i gde, a zamena se nazire?

Autor: Boris Jovanović
sreda 17.03.2021.
08:31
Izvor: Sportske.net

Šta smeta Kunu u poslednjoj sezoni u Sitiju?

AP Photo/Laszlo Balogh
AP Photo/Laszlo Balogh

Povezane vesti

Kun Aguero je besan napustio teren sinoć protiv Borusije. Ušao je u poslednjih 15 minuta, oporavlja se posle povrede, ali je jasno bio nezadovoljan činjenicom da u nekoliko situacija nije dobio loptu.

"Ne dodaju mi loptu", besneo je Argentinac nakon meča, a njegove kritike su bile upućene pre svega Marezu koji je šutirao u nekoliko navrata umesto da doda loptu.

Na kraju ni Alžirac nije dao gol, Siti je završio posao i plasirao se četvrtfinale.

Nastavak sledi, iako je odmarao Žesusa, Pep nije počeo sa Aguerom, već je startovao Feran Tores kao lažna devetka. Gvardiola smatra da Kun nije spreman, legendarni napadač je zbog povreda odigrao 14 mečeva ove sezone i dao tri gola.

Videćemo da li će dobiti šansu za vikend u kupu protiv Evertona, ali svakako da ne može da dočeka da posle 10 godina napusti "Građane". Neće novi ugovor, ima ponudu Barselone, Laporta se nada da bi dolazak najboljeg druga mogao da natera Mesija da ostane na "Kamp Nou".

Inače, Siti navodno neće ni pokušati da dovede Kejna kako se spekulisalo, ne žele da se upetljavaju u pregovore sa Livijem, a smatraju da je svrsishodnije uložiti veći novac u mlađeg igrača, pa Haland ostaje prva meta, bez obzira na Pepov odnos sa Rajolom.

Ako budu ponudili zaista oko 130 miliona evra plus provizije za Rajolu i Halandovog oca, Alf Ingea koji je nekada igrao za Siti, čini se da će biti prvi favorit za sjajnog Norvežanina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke