Kunde jednom objavom "zapalio" navijače Čelsija!

Autor: Milovan Longinov
sreda 07.09.2022.
08:55
Izvor: Sportske.net

Nož u leđa, reklo bi se...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Ako niste imali priliku da pratite letošnju sagu Žila Kundea, onda ne znate koliko su navijači Čelsija potpuno promenili ploču kada je Francuz prihvatio ponudu Barse, pošto se predomislio oko dolaska na "Stamford Bridž".

Kunde je prvobitno prihvatio ponudu Čelsija, spakovao stvari za London, a onda je Ćavi pokušao još jednom da ga ubedi da izabere Barsu, iako mu nudi manje novca, i Francuz je pristao.

Do tog trenutka, Tviter je "goreo", jer su "plavci" čekali Kundea još od prošlog leta, kada je Sevilja odbijala sve ponude Čelsija. Kunde je bio i novi Džon Teri i sve ono što je  Čelsiju ikada trebalo... dok nije prešao u Barsu. Tada je postao "pajac", "prenizak" za Premijer ligu i tek "peti štoper francuske reprezentacije". 

Kunde kao da je sve to pratio na društvenim mrežama, pošto je sinoć, tokom utakmice između Dinama i Čelsija svojom objavom na Instagramu "zapalio" navijače londonskog kluba.

Napisao je kratko "a umalo da se njima pridružim" i uz hešteg "forza Barca" poručio da se ni najmanje ne kaje zbog svoje odluke.

Možete misliti kakvi su sada bili komentari, nabrijanih navijača Čelsija, nakon nove sramne partije i šokantnog poraza od Dinama...

Bilo bi izuzetno  zanimljivo da se Barsa i Čelsi sretnu u nokaut fazi Lige šampiona, zar ne? Barsa večeras počinje svoj put ka tome, dočekuje Plzenj, a AdmiralBet nudi top kvotu na tip 1-1&3-5 čak 2,28!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke