Kune, nemoj da nas plašiš! Aritmija...

Autor: Boris Jovanović
petak 31.03.2023.
10:04
Izvor: Sportske.net

Argentinac preplašio i voditelja...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Kun Aguero je napustio fudbal zbog problema sa srcem, odnosno dijagnostifikovanih aritmija posle meča Barselone i Alaveša. Tada je napustio igru i to je bio kraj karijere.

Bilo je suviše opasno da se bavi fudbalom, argentinska legenda je završila karijeru, ugrađen mu je defibrilator, vrsta pejsmejkera koji se pali kada stvari postanu kritične.

Juče je u živom programu, razgovoru sa internet senzacijom Ibai Ljanosom, Kunu pozlilo, u jednom trenutku se uhvatio za grudi.

Popularni ju-tjuber i gejmer ga je zabrinuto pitao da li mu je potreban lekar, ali je kriza brzo prošla.

"Ne, ok sam, mislim da sam imao mini aritmiju", rekao je Aguero.

"Da je opasno, čip bi signalizirao", objasnio je Kun. Naime defibrilator koji je ugrađen i Eriksenu, ranije i Daniju Blindu, signalizira (osećaj je kao da dobijete udarac u grudi) da su aritmije česte i da bi mogle da budu opasne po život. Odmah se alarmira lekar, ali Aguero je na sreću imao manju krizu.

Poslednji put smo ga u javnosti videli na finalu Mundijala, kada je zajedno da generacijom čiji je bio član slavio titulu svetskog prvaka. Da nije bilo bolesti i ranijeg završetka karijere, nema sumnje da bi Kun bio član selekcije koja je osvojila Mundijal u Kataru, treći u istoriji Argentine. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke