Kup Italije - Juve radio prekovremeno, ali ipak ide dalje!

Autor: Stefan Matić
sreda 13.01.2021.
23:16
Izvor:

Odluka pala tek posle produžetaka.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici osmine finala Kupa Italije, Juventus je posle produžetaka uspeo da savlada ekipu Đenove rezultatom 3:2. U regularnom toku rezultat je bio 2:2.

"Stara dama" je krenula ekspresno, već u drugom minutu imaju 1:0 - Kuluševski beži odbrani i pogađa za prednost. 

Bio je raspoložen Kuluševski, imao je Šveđanin i priliku desetak minuta kasnije. Paleari je sjajno intervenisao. 

Nije bilo spasa Đenovi u 23. minutu, Morata sigurno pogađa za 2:0. Ipak "grifoni" se nisu dali, u 28. minutu Čibora smanjuje na 2:1. 

Bernardeski je pokušao u 31. minutu, Paleari odlični. Artur je stigao do gola u 33. minutu, međutim gol Brazilca opravdano poništen zbog ofsajda. Ista situacija se desila i Portanovi u 44. minutu, kasni pas Morate. 

U nastavku Morata beleži dobru priliku, na drugoj strani Pjaca pogađa sam okvir gola u 53. minutu. Gosti ipak dolaze do izjednačenja,Melegoni odapinje pravu bombu - Bufon nemoćan. 2:2 u 74. minutu. 

Ronaldo je ušao u 88. minutu, Portugalac je u nadoknadi imao solidnu priliku iz slobodnjaka, ali njegov šut odlazi preko prečke.

Pobednika nije bilo u regularnom toku meča, a odluka je pala krajem prvog produžetka, u 104. minutu, kada je na asistenciju Morate Hamza Rafija pogodio za konačnih 3:2 u korist Juventusa.

Pobednik večerašnjeg meča se ukršta sa boljim iz susreta Sasuolo - SPAL. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke