Kup kralja - Barsa "petardirala" trećeligaša sa drugim timom, blistali Leva, Rafinja i Kesi!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 19.01.2023.
21:50
Izvor: Sportske.net

Katalonci savršeni u 2023. godini.

fcbarcelona
fcbarcelona

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone plasirali su se u četvrtfinale Kupa kralja pošto su večeras u gostima pobedili trećeligaša Seutu rezultatom 5:0. 

Ćavi Ernandes je izveo potpuno drugačiji sastav nego u nedelju u finalu Superkupa Španije, od startera sa tog meča danas je započeo samo - Robert Levandovski! Poljak će odrađivati suspenziju još dve ligaške utakmice, pa je Ćavi odlučio da i danas zaigra od prvog minuta.

Ipak, i drugi tim Barse bio je prejak za Seutu, a prvi pogodak postigao je Rafinja. Brazilac je u 41. minutu prihvatio loptu od Kesija, namestio se i sa nekih 20 metara pogodio ugao za 0:1

Barsa je nastavila da rešeta tek u drugom poluvremenu. U 50. minutu Kesi je upisao novu asistenciju, ukrao je loptu ispred šesnaesterca i vratio povratnu za Levandovskog za 0:2.

U 60. minutu ušao je Fati umesto ponovo loše Toresa i u 70. je dao gol. Alba mu je dodao, a Fati uneo u sredini i posle solo akcije pogodio dalji ugao za 0:3.

U 77. minutu Rafinja se revanširao Kesiju, pronašao ga je sa desnog boka pravo na glavu za ogromnih 0:4.

I za kraj, Levandovski je u svom stilu, rutinski pogodio sam ugao sa ivice šesnaesterca za konačnih 0:5.

Pre Barse, u četvrtfinale su se plasirali Atletiko Madrid, Valensija, Sevilja, Osasuna, Real Sosijedad i Atletik Bilbao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke