Kup kralja - Sadik kandidat za promašaj godine, odluka pada u San Sebastijanu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.02.2024.
22:58
Izvor: Sportske.net

Nigerijac se obrukao...

Povezane vesti

Fudbaleri Majorke i Real Sosijedada remizirali su rezultatom 0:0 u prvom polufinalnom meču Kupa kralja.

Majorka se danas fokusirala na odbranu svog gola, dok je u napadu bila prilično bezopasna što potvrđuje i podatak da domaći nisu imali nijedan udarac u okvir protivničkog gola.

Ni Real Sosijedad nije blistao večeras, ali je stvorio dovoljno šansi da dođe do pobede. Međutim, za remi večeras je najzaslužniji Umar Sadik.

Bivši napadač Partizana dobio je večeras šansu od prvog minuta, ali je na isteku 70. promašio najbolju na utakmici. Dobio je pas sa leve strane, ostao je sam u petercu, ali je loše postavio nogu i lopta je završila preko gola. Nema dileme da je ovo jedan od promašaja sezone, a pogledajte ga u nastavku:

Prethodno je Sadik propustio još jednu sličnu šansu, samo tada nije uspeo najbolje da zahvati nešto bržu loptu koju je dobio sa leve strane, a i to pogledajte kako je izgledalo: 


Inače, u timu Majorke debitovao je i Nemanja Radonjić koji je u igru ušao u 77. minutu. Matija Nastasić je odigrao ceo meć za domaći tim, dok je Predrag Rajković ostao na klupi.

Revanš meč na "Anoeti" odlučiće putnika u finale, a drugi duel na programu je 27. februara. Drugi polufinalni par čine Atletiko Madrid - Atletik Bilbao, a oni prvu utakmicu igraju u sredu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke