Kup Španije - Barsa gubila pa okrenula, Mesi i saigrači idu u četvrtfinale!

Autor: Stefan Matić
sreda 27.01.2021.
22:55
Izvor: Sportske.net

Katalonci uz dosta muke prošli drugoligaše.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Rajo Valjekano - Barselona 1:2

Katalonci sa povratnikom Mesijem su kontrolisali prvi deo igre. Najbolje prilike je imao De Jong a onda i Riki Puđ. Omaleni Španac pogađa tek prečku u 36. minutu. 

Po povratku sa pauze i Mesi pogađa preču, Valjekano ima dosta sreće a onda promašene šanse dolaze na naplatu. Fran Garsija koristi odbitak i vara Neta u 63. minutu. 

Blaugrana je uzvratila ekspresno, De Jong postiže gol, ali je isti ubrzo poništen zbog ofsajda. Barsa ipak dolazi do izjednačenja, ko drugi nego Leo Mesi. Kapitenu je pripao lakši deo, Grizmanu se piše asistencija u 70. minutu.

Katalonci nastavljaju sa presingom, Frenki de Jong ipak dolazi do gola - Holanđanin donosi preokret i plasman dalje golom u 80. minutu.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Wednesday, 27.01.2021
23:31

Tvrd je orah taj Rayo, ali Barsa ima Messija bez koga bi Rayo slavio plasman u četvrtfinale KK. Kako je nekada sa Iniestom, Neymarom i Suarezom redom rušio City, PSG, Bayern i Juventus, tako danas sa Dembeleom, Grizmanom i Brajtvajtom ruši Cornelju, Rayo, pa možda i pobednika meča Almería-Osasuna... sve do Viljareala, Betisa, Bilbaa, Granade ili Sevilje.