Kurtoa i Kasemiro spasili Real, trka za titulu ponovo otvorena!

Autor: Milovan Longinov
subota 20.02.2021.
22:50
Izvor: Sportske.net

Čudna utakmica, Kurtoa heroj Madriđana.

EPA-EFE/R. GARCIA
EPA-EFE/R. GARCIA

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida pobedili su u gostima ekipu Valjadolida rezultatom 1:0 (0:0) u 24. kolu La Lige.

Strelac jedinog pogotka na meču bio je Kasemiro u 65. minutu, ali je heroj Madriđana bio ponovo Tibo Kurtoa koji je imao tri fenomenalne intervencije.

U sedmom minutu Tibo Kurtoa je prvi put sačuvao Real, pošto je u istoj akciji upisao dve maestralne intervencije. 

Samo četiri minuta kasnije Kasemiro je oborio Kikea u svom šesnaestercu, ali sudija nije želeo ni da pogleda VAR, što je još jedna sumnjiva situacija o kojoj će se pričati u Španiji ovih dana.

Real je u prvom poluvremenu bio potpuno bezopasan i bez pravih šansi, mada je Marijano Dijaz postigao dva gola, ali su oba opravdano poništena zbog ofsajda.ž

Kurtoa je  heroj Reala bio i u 56. minutu kada je Mendi neshvatljivo centrirao Oreljani na volej, ali je belgijski golman ponovo maestralno intervenisao. 

Kazna je usledila u 65. minutu kada je Kros izveo slobodnjak, a Kasemiro bio najviši u skoku za 0:1.

Valjadolid se nije predavao, nastavio je da napada, a 15 minuta pre kraja videli smo još jednu sumnjivu situaciju kada je Naćo napravio grešku i umalo napravio penal, glavni sudija je procenio da se napadač Valjadolida bacio i simulirao bez kontakta. 

Do kraja, Valjadolid nije imao snage da ozbiljnije pripreti, Real je sačuvao vođstvo i osvojio važna tri boda sa kojim je prišao Atletiku na samo tri boda zaostatka, ali i uz meč više.

Barselona ima devet manje od Atletika, ali i meč manje, tako da nas čeka žestoka  trka do samog kraja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Saturday, 20.02.2021
23:09

Opet sklanjalica da bi se napakostilo Barsi i mom idolu Messiju. 😂

avatar
Badr®Hari
Saturday, 20.02.2021
22:52

Pobednika smo znali još popodne nakon poraza Atletika, ostalo je samo da vidimo na koji način će Real doći do nova 3 boda. Kako Valjadolid nije hteo da igra sklanjalicu tako je sudija bio prinuđen da Kurtoi preotme MOTM titulu sa 2 nedosuđena penala za Valjadolid. Tako žrtva Atletika da 'upadne u krizu' i prospe 5 bodova protiv Levantea u 4 dana očekivano nije bila uzaludna. Za 2 sedmice dobiće Real još 3 boda od njih, ovaj put direktno, za egal ili prednost u zavisnosti da li će u 'strašnoj krizi' Atletiko prosuti bodove i protiv Viljareala sledeće sedmice. 😂😂😂