Kurtoa i Rodrigo, opet! Real dobio i na "Bridžu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.04.2023.
22:54
Izvor: Sportske.net

Real nekako rutinski stigao do polufinala.

EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

Rodrigo kao da ubaci u petu brzinu kada naiđe u poodmaklu fazu Lige šampiona. Brazilac je danas bio ključ pobede Real Madrida nad Čelsijem, i ovoga puta je slavio španski tim, i sada je bilo 0:2, pa sa ukupnih 0:4 ide dalje, u polufinale elitnog evropskog takmičenja. 

Real Madrid je od starta utakmice imao loptu u svom posedu, ali je Čelsi imao šansu preko Kantea, šutirao je pored gola u 11. minutu. Nakon prvih 20-ak minuta, činilo se da su gosti preuzeli potpunu kontrolu utakmice. 

Modrićev udarac je zaustavio Kepa, a onda je i Vinisius upropastio jednu akciju gostiju, da bi Čelsi imao novu šansu preko Kukurelje kada je Kurtoa pokazao klasu. Definitivno je spasio svoj tim. 

U 53. minutu Kante je ponovo bio u šansi, ali njegov udarac sa gol linije brani Militao, a par minuta kasnije malo je falilo da pomenuti Brazilac bude isključen jer mu je progledano kroz prste kada je zaustavio protivnika. 

Igrao se 58. minut kada je sve rešeno, tada je Rodrigo probio po desnoj strani, uposlio Vinisiusa, ovaj mu vratio loptu, a Rodrigo bez problema šalje loptu u mrežu - 0:1!

Kurtoa je nastavio da briljira, a šansu je imao i Benzema, promene rezultata nije bilo. 

Ipak, jeste u 80. minutu. Tada je akcija bila sjajna od igrača Reala, Valverde je prošao kao brzi voz, na kraju asistirao, Rodrigo je samo postavio nogu i poslao loptu u mrežu za konačnih 0:2!

Moglo je biti i 0:3, da je Asensio bolje reagovao, ali sigurni smo da mu niko neće zameriti. 

Uglavnom, u duelu poslednja dva prvaka Evrope, Real uspešniji, igraće polufinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke