Kurtoa izviždan u Londonu, njegova reakcija će zaboleti pristalice Čelsija!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 07.04.2022.
13:05
Izvor: Sportske.net

Pamti samo lepe stvari.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Golman Real Madrida Tibo Kurtoa briljirao je u sredu uveče na "Stamford bridžu" protiv Čelsija u četvrtfinalu Lige šampiona, ali je istrpeo i velike zvižduke domaće publike koja ga ne simpatiše zbog načina na koji je napustio zapadni London.

Kurtoa je na lični zahtev napustio Čelsi na leto 2018. godine, a ovo mu je bio drugi uzastopni povratak na stadion bivšeg kluba.

Ime prvog golmana reprezentacije Belgije izviždano je još pre prvog sudijskog zvižduka kada je oficijelni spiker izgovorio njegovo ime.

Sporedično su se čule i uvrede sa tribina na račun belgijskog dugajlije, a posle meča je i sam priznao da nije očekivao prijateljski doček.

"Naravno da sam znao kako ću biti dočekan, naročito na ovom stadionu. Možda bi me ljudi van stadiona druželjubivije dočekali. To je sastavni deo fudbala, nažalost zbog toga što je moj odlazak protumačen na pogrešan način", rekao je Kurtoa posle meča.

Real je slavio 3:1 het-trikom Karima Benzeme, a Kurtoa je istakao da je srećan zbog rezultata i da će pamtiti samo lepe trenutke tokom sedmogodišnjeg boravka na "Stamford bridžu".

"Dve Premijer lige...Nije ih bilo lako osvojiti u četiri godine, zbog toga sam srećan i zbog svih lepih momenata, tako da me ono što se dogodilo danas mnogo ne pogađa".

Kurtoa je odlično branio protiv bivšeg kluba, naročito će se pamtiti njegova briljanta intervencija posle udarca Aspilikueta nedugo nakon trećeg gola Benzeme i upravo zahvaljući Francuzu i Belgijancu kraljevski klub spokojno dočekuje revanš za pet dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke