Kutrone kao Ibra, šta kažu "Vukovi" i "Rosoneri"?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.01.2020.
15:28
Izvor: Sportske.net

"Viola" napravila sjajan posao.

EPA-EFE/ALESSIO TARPINI
EPA-EFE/ALESSIO TARPINI

Povezane vesti

Patrik Kutrone je na "San Siru" pokazao da ima veliki potencijal, ali uprava nije bila spremna da ga čeka, prodali su ga letos Vulverhempton Vonderersima.

Nije se ipak snašao u Premijer ligi, pa je već u januaru promenio sredinu, vratio su na Apenine i potpisao za Fiorentinu.

Debitovao je protiv Spala u ligi, odigrao je poslednjih 15ak minuta utakmice, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Ipak, čim je dobio priliku u startnih 11, trebalo mu je 12 minuta da probije led.

Fiorentina je u okviru 1/8 finala Kupa Italije dočekala Atalantu, a puleni Đuzepea Jakinija su poveli u uvodnoj fazi preko bivšeg igrača Milana i Vulverhemptona.

Odlično su Kutrone i Dalber odigrali dupli pas, mladi Italijan je dobio dobru loptu od Brazilca, namestio se na udarac na desetak metara od gola rivala i lukavo na pogrešnoj nozi uhvatio rivale, Golini je bio nemoćan, 1:0.

Kutroneov povratak je prošao slično kao Ibrahimovićev, podsetimo da je Ibra po povratku u Milan debitovao sa klupe protiv Sampdorije, kada se nije upisao u strelce, da bi na narednom meču zaigrao u startnih 11, pa se na Sardiniji protiv Kaljarija i upisao u listu strelaca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Wednesday, 15.01.2020
16:43

Lepo bi bilo i Moise Kin da se vrati u Italiju, u Milan npr gde bi mogo standardno da igra.