Kvalifikacije za LK: Katastrofa Osijeka i Domžalea, Makabi ubedljiv

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 05.08.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Pune mreže hrvatskog i slovenačkog tima.

UEFA
UEFA

Povezane vesti

Fudbaleri Osijeka doživeli su pravu katastrofu na gostovanju CSKA u Sofiji pošto su od ovog tima poraženi sa ubedljivih 4:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Bugarski predstavnik je postigao čak tri gola u razmaku od svega 12 minuta, a pogotke su redom postizali Bredli Muziku u 30, Graham Keri u 39. i Žordi Kaisedo u 42. minutu.

Gol nade za hrvatskog predstavnika postigao je iskusni Mile Škorić u 41. minutu, a u nastavku igre novi pogodak za CSKA postigao je Jomov u 74.

Još gore je prošao slovenački Domžale koji je dotučen na gostovanju Rozenborgu u Norveškoj sa 6:1. 

Čak četiri gola domaći tim postigao je u prvom poluvremenu, a najviše se istakao crnogorski fudbaler Dino Islamović, dvostruki strelac na meču.

Anderleht je rutinski slavio na gostovanju albanskom Lačiju 3:0, a šansu je dobio i pozajmljeni fudbaler Bajerna Jošua Zirkzea, a ubedljiv je bio i Makabi iz Haife, koji je sa 7:2 na svom terenu tukao Toršavn.

Najveće iznenađenje priredili su fudbaleri Vitesea koji su u finišu meča jedva izborili remi na svom terenu protiv irskog Dundlaka 1:1.

U preostalim mečevima, AEL Limasol igrao je nerešeno 1:1 protiv Karabaga u meču u kojem se u strelce upisao Stefan Šćepović, a na isti način Hibernijans je pobedio Rigu u gostima, dok je Dinamo Batumi i u finišu meča poražen od Sivaspora na svom terenu 2:1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke