L'Ekip ponovo ima ekskluzivu - Nejmara čeka teška robija!?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 31.10.2018.
15:30
Izvor: Sportske.net

Brazilac nema mira...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Nakon što je L'Ekip izašao u javnost sa informacijama oko navodnog nameštanja meča između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde, i ovoga puta su "udarili" na fudbalere Parižana.

Tačnije, njihovu najveću zvezdu, Nejmara, kojeg po tim navodima čeka i do šest godina zatvorske kazne!

U pitanju je transfer Brazilca iz Santosa u Barselonu zbog kojeg je katalonski klub odavno na udaru.

Bivši predsednik Rosel i sadašnji čelnik kluba Bartomeu bili su u pregovorima zajedno sa agencijom DIS koja zastupa Nejmara i Santosom.

Barsa je tada prikazala da je čitava vrednost transfera iznosila 57 miliona evra, da bi kasnije bila prepravljena na 83 miliona.

Španski sud je odmah zatražio da ispita slučaj i pronašli su mnogo toga, između ostalog da je i Nejmar znao za "pranje" novca i da je praktično bio saučesnik.

Na Pirinejima je kazna za takvo delo i do šest godina zatvora, sudija Hoze Marija Vaskez nije odbacio baš tu mogućnost...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boixos_Nois
Wednesday, 31.10.2018
18:52

Meni je nevjerovatno da su oni dali i ovih 57 miliona, a tek 83 jer mu je bila ostala još samo 1 godina ugovora i mogli su ga naredne godine dovesti besplatno. Ali dobro, šta drugo očekivati od uprave kluba koji je od svih dovedenih igrača zadnjih godina pogodio jedino sa Umtitijem, Ter Stegenom i sada Arturom.

avatar
Z
Wednesday, 31.10.2018
18:10

Bogati ne idu u zatvor....oduvek bilo i bice....Neymar spanskim vlastima vise znaci uplatom od par miliona kao vrsta kazne, nego da lezi.....

avatar
Stabber
Wednesday, 31.10.2018
17:51
avatar
Man united
Wednesday, 31.10.2018
17:16

Ови из Л'екипа опет глупости пишу. Ала има да се наплаћају одштете... Какве Неимар има везе са лажирањем обештећења? За то су одговорни само Сантос и Барселона.

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 31.10.2018
20:07

Pise lepo u tekstu, samo treba znati citati...i razumeti.