L'Ekipov tim godine - dominacija momaka u crvenom i jedno veliko iznenađenje!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 04.01.2021.
12:23
Izvor: Sportske.net

Bajern i Liverpul regrutovali najviše idealnih.

EPA-EFE/Lukas Barth-Tuttas
EPA-EFE/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Ugledni francuski sportski list L'Ekip objavio je idealnih 11 u 2020. godini, a kako je bilo i očekivano prevagu su odneli fudbaleri minhenskog Bajerna i Liverpula.

Bajern je u protekloj godini osvojio sve što se osvojiti može, pa su se u L'Ekipovom izboru našla čak petorica prvotimaca nemačkog kluba.

Golman Manuel Nojer, levi bek Alfonso Dejvis, vezisti Tijago Alkantara, koji je početkom septembra prešao u Liverpul i Jošua Kimih, kao i napadač Robert Levandovski.

Sjajna Liverpulova sezona ovekovečena osvajanjem Premijer lige iznedrila je da da polovina odbrambene linije dolazi iz redovao engleskog šampiona, a čine je Virdžil Van Dajk i Trent Aleksander-Arnold.


Od igrača koji nisu članovi Bajerna i Liverpula našli su se samo kapiten Real Madrida Serhio Ramos, Kevin De Brujne iz Mančester sitija, Nejmar iz PSŽ-a i Kristijano Ronaldo iz Juventusa.

Blago iznenađenje predstavlja izostanak Lionela Mesija, ako se to može podvesti pod ovu kategoriju, pošto je uprkos nekim individualnim dostignućima, Argentinac odigrao najlošiju godinu karijeri na klupskom planu.

L'Ekipov tim godine za 2020. godinu: Nojer - Aleksander-Arnold, Van Dajk, Ramos, Dejvis - Tijago Alkantara, Kimih, De Brujne, Nejmar - Ronaldo, Levandovski.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nebojsa Sin
Monday, 04.01.2021
17:17

Stvarno čudo da nema Mesija. Ja sam mislio da se ovakvi izbori prave tako što prvo staviš Mesija i Ronalda pa onda popunjavaš prazna mesta.

avatar
Robert Lewandowski
Monday, 04.01.2021
17:07

Po mom mišljenju opet je Markinos nepravedno izostavljen, čovek jedini ima kontinuitet u igri u ekipi Psg-a. Jedan je od najzasliznijih što su dogurali do finala, i zaista mi nije jasno zašto ga niko ne stavlja u tim godine. Ostatak tima je ok, mada mozda je mogao Tomas pre Tiaga, Španac je propustio dosta utakmica zbog povreda i tek pred kraj sezone je uhvatio svoj prepoznatljivi ritam. Mada, tu je i transfer u Liverpul učinio svoje.

avatar
Nerealno realan
Monday, 04.01.2021
16:36

Realno, ako se gleda 2020, Fernandes mora biti ispred DeBrujnna. Mislim da je KDB fenomenalan igrac, ali se u novoj sezoni i nije bas pokazao, a nije ni bog sna kakvu razliku napravio u drugom delu prosle

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 04.01.2021
15:22

Alkantara, Kimih, De Brujne, Kristijano Ronaldo - Levandovski, Nejmar;
Alkantara, Kimih- Nejmar, De Brujne, Kristijano Ronaldo- Levandovski;
Alkantara, Kimih- Kristijano Ronaldo, De Brujne, Nejmar- Levandovski.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 04.01.2021
14:22
avatar
Bádr Hari
Monday, 04.01.2021
13:45

marketing kad vam ja kazem, i ja da imam marketing imao bih ovakvu karijeru. :D