L'ekipova ekskluziva - Mesijeva odluka je konačna?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.02.2023.
23:10
Izvor: Sportske.net

I šta sada?!

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

Lionel Mesi je odlučio da ne potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Ovu vest večeras je ponovo lansirao renomirani L'Ekip donedavno najglasniji u iznošenju informacija o Mesijevom sigurnom ostanku u Parizu.

Ako ste pratili trag informacija o Mesiju poslednjih nedelja, onda je očigledno da se nešto drastično promenilo kada se vratio u Pariz, posle zasluženog odmora i osvojenog Mundijala.

Podsetićemo da je katalonski novinar Đerar Romero tada kontra svih drugih izvora, tvrdio da Mesi u tom trenutku ne želi da potpiše novi ugovor. 

Mesec dana kasnije, sve više medija i to uglednih, prenose identične informacije, kao i večeras L'Ekip. 

Detalji nisu poznati, ali mogu da se naslute iz raznih izvora, a glavni je da je Mesijevo okruženje u svlačionici razjedinjeno i da ne oseti to zajedništvo i glad neophodne za trofeje. 

Već smo pisali ranije večeras da PSŽ razmatra da dovede Tomasa Tuhela, da Luis Kampos sastavlja želje sa što više francuskih igrača i očigledno je da Mesiju ne prija sav taj haos i nemir uoči ključne utakmice sa Bajern Minhenom u Ligi šampiona.

Ako ne pobedi Bajern u Minhenu, PSŽ i Mesi će po drugi put zaredom ispasti u osmini finala Lige šampiona, što je nešto čemu se Argentinac nije nadao.

Mada, ni žreb ih nije pogledao, prošle godine Real, ove Bajern...

Sve u svemu, sada i oni koji su najviše tvrdili da Mesi ostaje, sada menjaju ploču, a ono što je i dalje potpuno u magli jeste njegov naredni klub.

Zna se samo da Mesi i dalje želi da igra u Evropi na najvišem nivou...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke