La Liga - Barsa bez, Real sa navijačima u "El klasiku", tu je ceo raspored!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.08.2020.
20:35
Izvor: Sportske.net

Danas je La Liga odredila kompletan raspored za sezonu 2020/21.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Real Madrid brani šampionsku titulu, Barselona će pokušati da je osvoji ponovo, a Atletiko Madrid vreba svoju šansu iz prikrajka. Ipak, sva tri kluba će "odloženo" startovati u La Ligi, dve nedelje kasnije, zbog učešća u Ligi šampiona.

La Liga počinje 12. septembra, ali će pomenuti klubovi, Real, Barsa, Atletiko, ali i Sevilja, Hetafe i Elče, startovati dve nedelje kasnije zbog kasnijeg završetka sezone.

La Liga je baš zbog toga u prvom kolu "spojila" pomenute timove, kako bi istovremeno u prvom slobodnom terminu odigrali svoje mečeve. U tom odloženom prvom kolu sastaju se Real Madrid - Hetafe, Barselona - Elče i Atletiko - Sevilja, a još nije poznato kada će biti odigrani.

Ono što se zna, jeste da će Barselona prvi meč ove sezone odigrati na Kamp Nou, u trećem kolu, 27. septembra, Real ima vruće gostovanje Betisu, a Atletiko dočekuje Granadu.

Ono što sve najviše zanima jesu mečevi Barse i Reala, prvi je zakazan za 25. oktobar na Kamp Nou, a drugi u 30. kolu, 11. aprila na Santjago Bernabeu.

Odmah su se pojavile i čarke, da će Madriđani imati pomoć svojih navijača, dok će Barselona najvećeg rivala ugostiti pred praznim tribinama.

Kompletan raspored La Lige za narednu sezonu pogledajte OVDE.

Sezona startuje 12. septembra, za Real, Barsu, Atletiko, Sevilju, Hetafe i Elče 27. septembra, i traje do 23. maja.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 31.08.2020
21:33

Ne znam zasto se Sevilja tako lako otpisuje iz trke...Naravno kao navijac Reala smatram da smo najbolji u Spaniji trenutno ali ni slucajno ne treba otpisivati Sevilju.Sto se ovog domacinstva tice,prepucavaju se Spanski mediji naklonjeni nama ili njima jer u nedostatku nagadjanja o Mesiju moraju o necemu da pisu.Naravno da je najlakse cackati i paliti vatru izmedju nas i njih...Glupost obicna...