Lacio pred potpisom godine, kako će to uticati na Sergeja?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 27.05.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Prošla sezona mu je bila druga najefikasnija u klubu.

EPA-EFE/JOSE COELHO
EPA-EFE/JOSE COELHO

Povezane vesti

Poznati italijanski trener Mauricio Sari navodno je dogovorio produžetak saradnje sa Lacijom do leta 2025. godine nakon što je sa "Nebeskoplavima" u debitantskoj sezoni završio na petom mestu u Seriji A i izborio plasman u Ligu Evrope.

Ovu informaciju preneli su "Tutosport" i "Korijere delo Sport" dodajući da bi u narednim danima trebalo očekivati ozvaničenje novog ugovora.

Navodi se da će Sari prema novom ugovoru na "Olimpiku" zarađivati tri i po miliona evra po sezoni, a ova vest mogla bi da utiče i na nastavak karijere Sergeja Milinkovića-Savića u klubu iz "večnog grada".

Milinković-Savić s početka nije imao gladak odnos sa Sarijem, ali se u međuvremenu navikao na način rada u najamnju ruku specifičnog trenera koji se proslavio u Empoliju i Napoliju, a potom gradio put preko Čelsija i Juventusa.

Lacio je na kraju imao sasvim solidnu sezonu, nedovoljnu za plasman u Ligu šampiona i biće pravo pitanje hoće li u imati u timu Sergeja i od naredne.

Sergej je ove sezone postigao 11 golova, što je njegov najefikasniji učinak još od 2017/2018 kada je dao tri više i skrenuo pažnju na sebe u svetskim razmerama.

Juče smo preneli da je Mančester junajted sada jedina opcija za srpskog vezistu, ali da Klaudio Lotito nije oduševljen njome, pa ne bi čudilo da Milinković-Savić počne i osmu sezonu na "Olimpiku".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke