Lacio se složio i makar sada svi znamo gde Sergej neće igrati naredne sezone!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 28.03.2022.
10:36
Izvor: Sportske.net

Srbin konačno odlazi, ali gde?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Lacio je presekao, Sergej Milinković-Savić je posle sedam godina na prodaju. Naime, Srbin će napustiti Rim, ako neko bude platio ono što Lotito traži, 80 miliona evra sa lako ostvarivim bonusima.

Predsednik Lacija je procenio da bi to mogao da bude predmet pregovora, verovatno bi malo i spustio cenu, a PSŽ i Junajted ostaju favoriti, pričalo se o Realu, ali oni to neće platiti.

Što se tiče italijanskih timova, i Inter i Juventus žele Srbina, kažu da je Alegriju opsesija, ali posle transfera Vlahovića nema šanse da Juve izdvoji toliki novac, tim pre što Lotito ne prihvata nikakav kusur u igračima. Ranije je želeo Ruganija, ali sada štoperu ističe ugovor.

Inter takođe nema novca za takav transfer, da imaju vratili bi Lukakua iz Čelsija.

Inače, Srbin ima ugovor do 2024. ali neće sada produžavati, najplaćeniji je igrač u istoriji Lotitove ere, gotovo dve decenije, no, vreme je da ode.

I to najverovatnije van Italije jer je preskup za velikane.

Milinković-Savić je sa reprezentacijom Srbije koja pripreme za šampionat sveta nastavlja posle pobede nad Mađarskom, prijateljskom utakmicom sa Dancima.

Kvota na pobedu Srbije je odlična, admiralbet.rs takođe nudi i kvote na golove igrača, ako SMS savlada Šmajhela, kvota 7.07 je dobitna, pa možda da se okušate.

Utakmica počinje u utorak u 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
holideyyy
Monday, 28.03.2022
12:52

Ja ne znam dokle planirate da smarate sa ovim SMS. Naslov z"na se gde odlazi SMS" a kad krenete da čitate, isti tekst zadnjih 4 godina, nabrajate po nekoliko klubova. Ovakve novinare koji daju senzacionalne naslove a tekst je "tropa" treba pod hitno najuriti, brukaju profesiju, treba biti autentičan a ne "Copy-Paste".