Kakav potez - Nigde nije kao u Lajpcigu

Autor: Nemanja Janošev
sreda 19.05.2021.
16:17
Izvor: Sportske.net

Mađar produžio ugovor sa "bikovima" na još godinu dana.

@RBLeipzig_EN/Twitter
@RBLeipzig_EN/Twitter

Povezane vesti

Uprkos tome što je imao ugovor do 2025. godine, mađarski reprezentativac Dominik Soboslai potpisao je novu saradnju sa RB Lajpcigom.

Svakako nesvakidašnja situacija da momak koji je zimus stigao u Lajpcig kao višegodišnja akvizicija potpisuje novi ugovor nekoliko meseci nakon transfera, ali razlog za tako nešto verovatno se krije u tome što Soboslai nije odigrao nijedan meč sa "bikove" do sada. 

"Naravno, mojih prvih šest meseci u klubu nisu protekli onako kako sam zamislio. Ali, sada sam potpuno oporavljen i spreman da se pripremam za narednu sezonu, koju jedva čekam", poručio je Soboslai.

On se ubrzo po dolasku povredio. U pitanju su bili mišići donjeg dela tela - abduktori - odnosno bokovi te nije zabeležio niti jedan minut u dresu novog kluba.

Lajpcig je ovim potezom rešio da mu nadoknadi izgubljenu polusezonu i pokaže koliko veruju u jednog od najtalentovanijih vezista Evrope.

On će od ovog leta ponovo raditi sa bivšim trenerom Džesijem Maršom, koji se iz Salcburga seli u Lajpcig s obzirom na to da će Julijan Nagelsman, kako je poznato, preuzeti Bajern Minhen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke