Lalatov Borac se jedva izborio sa Igmanom - Igrač više i gol u nadoknadi!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.08.2022.
18:58
Izvor: Sportske.net

A taman je izgledalo da izlaze iz krize...

Marko Spasojevic/Starsportphoto
Marko Spasojevic/Starsportphoto

Povezane vesti

Posle četiri odigrana kola, ekipa banjalučkog Borca u Premijer ligi BiH ima učinak od dve pobede, jednog remija i jednog poraza.

Tim Nenada Lalatovića je pobedom u gostima protiv Posušja u prošlom kolu najavio izlazak iz rezultatske krize, ali danas je vrlo malo nedostajalo da dođe do novog kiksa.

Borac je dočekao ekipu Igmana, ali je i pored bolje igre i znatno većeg poseda lopte imao mnogo problema da dođe do protivničkog gola. Na kraju, 1:0, a gol odluke postignut je u nadoknadi vremena.

Imali su domaći dosta prilika za postiganje gola u današnjem meču, ali ih nisu koristili. Kako se utakmica bližila kraju, delovalo je da Borac neće naći put do protivničke mreže, ali na ulasku u sudijsku nadoknadu najpre gosti ostaju sa igračem manje, jer je drugi žuti karton dobio Dupovac, a sa igračem više na terenu Borac ipak dolazi do pobede.

Benjamin Tatar je odličnim udarcem sa oko 17 metara savladao protivgničkog golmana i poslao loptu u donji desni ugao - 1:0, nova tri boda za Borac koji drži korak za vodećom ekipom Širokog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke