Lalatović obavio prozivku, odmah iznenađenje! Doveo pojačanje iz Vojvodine, sledeći je bivši vezista Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.06.2022.
09:24
Izvor: Sportske.net

Odmah posle zvanične promocije u klubu obavio je i prozivku na početku priprema za sledeću sezonu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nenad Lalatović je posle uspešno obavljenog posla u kragujevačkom Radničkom krenuo u novi izazov, i to u Borcu iz Banjaluke.

On je juče i zvanično predstavljen u klubu i odmah započeo sa radom, a već su stigla i prva pojačanja, poput Benjamina Tatara i doskorašnjeg napadača Vojvodine Momčila Mrkaića.

Na Lalatovićevu prozivku javili su se: Bojan Pavlović, Strahinja Bošnjak, Aleksandar Vojnović, Aleksandar Subić, Amar Begić, Dejan Meleg, Jovo Lukić, Obren Cvijanović, Donald Mols, Dino Ćorić, Filip Račić, David Čavić, Savo Sušić, Ivan Grgić, Marko Kujundžić, Đorđe Milojević, Nikola Lakić, Nikola Andrić, Marko Brkić, David Vuković i Luka Kulenović. Benjamin Tatar i Momčilo Mrkaić danas bi trebalo da se priključe ekipi, dok reprezentativne obaveze imaju: Nikola Ćetković, Luka Damjanović, Srđan Janjetović, Enver Kulašin, Dejan Popara.

Primećujete da na spisku nema bivšeg beka Partizana Luke Cucina koji je pred sam dolazak Lalatovića produžio ugovor sa Borcem. Međutim, novi trener očigledno ne računa na njega, pa će Cucin ovog leta ipak napustiti banjalučki klub.

Ali, očekuje se da u Borac stigne i bivši vezista Partizana Goran Zakarić koji je već igrao u Borcu posle odlaska iz Partizana, a od početka ove godine igra u Saudijskoj Arabiji. Lalatović želi i Ibrahima Mustafu iz Crvene zvezde, a izgleda da će mu neostvarena želja biti Miljan Vukadinović sa kojim je sjajno sarađivao u Vojvodini, jer iskusni krilni fudbaler želi u Saudijsku Arabiju.

Lalatović je govorio i za klupski YouTube kanal, gde je, između ostalog, prokomentarisao i pozitivne reakcije koje je izazvao dolaskom u Borac.

''Mene često kude ljudi i po tim portalima kritikuju, ali to više po Srbiji, to sve rade navijači Partizana sa kojima nisam u najboljim odnosima, nadam se da u Republici Srpskoj i BiH neću imati tako velikih problema'', poručio je Lalatović.

Ovih dana aktuelna je Liga nacija, a reprezentacija Srbije će sutra od 20.45h u četvrtom kolu gostovati selekciji Slovenije. AdmiralBet je ponudio kvotu 1.95 za pobedu našeg nacionalnog tima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke