Lalatović podneo ostavku!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.07.2022.
23:10
Izvor: Sportske.net

Nakon remija protiv Sloge iz Doboja u komšijskom derbiju, Nenad Lalatović je podneo ostavku.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Srpski stručnjak Nenad Lalatović je sa velikim ambicijama krenuo u novu sezonu, ali je već nakon mesec dana rada u Borcu iz Banjaluke rekao zbogom. 

Nakon poraza od ekipe sa Farskih ostrva u evropskim kvalifikacijama, Borac je danas odigrao samo 0:0 protiv Sloge iz Doboja, pa je nakon tog meča Lalatović podneo ostavku. 

"Igrači moraju da ostanu, ja ne! Ovo je za mene takav šamar, nikad nisam dao otkaz u 12 godina. Ispao sam od poluamatera, danas je trebalo da bude 4:0! Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želio sam trofej. Mora nešto da se mijenja, šta ja imam da pričam... Ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog navijača i divnih ljudi koji vode klub. To je moralni čin, imao sam ogromnu želju, ima tu još nekih stvari, ali nije bitno, razočaran sam. Najbolje je da Nenad ode, ispao sam iz Evrope, kada je već svima smetnja", rekao je on posle meča.

Posebno je bio razočaran na svoje igrače koje je nazvao "manekenima". 

Pred početak ove sezone Lalatović je isticao da želi da vrati titulu u Banjaluku, a ako uprava prihvati njegovu ostavku, onda će to biti slučaj sa nekim drugim...

Ako imamo u vidu da su mnogi stručnjaci preko medija napadali Lalatovića, kao i da nije baš u lepom raspoloženju prema igračima, verujemo da će uprava kluba rado prihvatiti njegovu ostavku. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke