Lamela rešeta na debiju - Dva gola u pobedi Sevilje

Autor: Sportske Net
ponedeljak 16.08.2021.
00:15
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva pobeda domaćih.

SevillaFC/Twitter
SevillaFC/Twitter

Povezane vesti

Sevilja je u prvom kolu La lige pobedila Rajo Valjekano rezultatom 3:0. Bez ikakvih šansi bili su gosti, pa za našeg golmana Dmitrovića nije bilo mnogo posla. 

Valjekano je od 16. minuta bio sa igračem manje, što je svakako doprinelo pobedi Andalužana. Golman Luka Zidan je vukao protivnika za dres i Sevilja je dobila penal, a on crveni karton. En Nesiri je bio precizan sa bele tačke za vodstvo domaćih na poluvremenu.

U drugom delu Sevilja je nastavila sa dobrom kontrolom lopte i ofanzivnom igrom, pa je rezultat duplirala posle 10-ak minuta. Strelac je bio novo pojačanje Lopetegija, Erik Lamela. Bivši fudbaler Totenhema ušao je na poluvrmenu i ispostavilo se da je to bio dobar potez. Argentinac je šutirao unutar šesnaesterca, lopta je okrznula protivničkog igrača i iznenadila golmana. 

Nastavila je Sevilja da koristi višak igrača, a Lamela je iskoristo dodavanje En Nesirija i uklizao u kaznenom prostoru za 3:0. 

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj ušao je ugru u 89. minutu i uputio šut ka protivničkom golu, ali je Dimitrijevski uspešno intervenisao.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke