Lampard broji poslednje sate u Čelsiju, spreman naslednik!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 25.01.2021.
11:44
Izvor: Sportske.net

Englez izgoreo na klupi voljenog kluba.

EPA-EFE/Andy Rain
EPA-EFE/Andy Rain

Povezane vesti

Menadžer Čelsija Frenk Lampard, prema pisanju brojnih engleskih medija, biće smenjen danas, a na njegovo mesto bi trebalo da bude postavljen doskorašnji trener PSŽ-a Tomas Tuhel.

Kako se može čuti, nemačkom treneru je već spreman ugovor do 2022. godine i sva je prilika da će u konkurenciju Maksimilijana Alegrija i Ralfa Ragnika on biti taj koji će doći na Stamford Bridž.

Lampard je posle solidnog starta na klupi Čelsija zapao u pravu dubiozu, a na dušu mu ide što se najskuplja pojačanja nisu najbolje snašla u redovima "plavaca".

Kai Haverc i Timo Verner, za koje je izdvojeno pravo bogatstvo, nisu uspeli da u uvodnih pola godine ostave dubok trag u Londonu što je rezultiralo tek devetim mestom u Premijer ligi.

Čelsi je u jednom trenutku bio pri samom vrhu na tabeli, ali je pad usledio polovinom decembra i porazom od Evertona u gostima.

Od tada je Lampardov tim pobedio na samo dve od šest utakmica u prvenstvu što je poteglo priče o smeni.

Ukoliko se obistine tvrdnje engleskih medija, koje nisu nikakvo iznenađenje, Lampard će klubu kluba u kojem se kao igrač proslavio napustiti posle godinu i po dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke