Lampardov najveći problem je bila žena - ovo je njihova istorija sukoba!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 25.01.2021.
17:36
Izvor: Sportske.net

Evo najvećih razloga otkaza.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Frenk Lampard je dobio otkaz u Čelsiju nakon slabijih rezultata ovog tima u Premijer ligi. Ipak, da li su samo rezultati razlog?

Naravno da nisu, postoji još dosta faktora koji su uticali na to da Roman Abramovič povuče potez koji verovatno neće da se svidi navijačima Čelsija koji Lamparda smatraju za legendu kluba, što on svakako i jeste. 

Ono što nam "Dejli mejl" otkriva jeste da je Lampard bio u velikom sukobu sa Marinom Granovskajom oko transfer politike Čelsija, bilo je dosta nerazumevanja i sa jedne i sa druge strane, pa Abramovič i nije imao mnogo izbora ovoga puta. 

Još pre godinu dana Lampard je javno kritikovao Granovskaju, a pravi sukob je izbio oko Kepe Arizabalage. Lampard je tražio novac za novog golmana, dok je dobio odgovor da treba vratiti samopouzdanje mladom Kepi i da bi on morao da bude prvi golman kluba. 

Eduard Mendi je stao na gol, Kepa je izgubio mesto i tu je stavljena tačka što se tiče Frenka Lamparda. 

Nije to sve, želeo je i Deklana Rajsa iz Vest Hema po svaku cenu, ali ga uprava nije poslušala, a kada je video da od toga nema ništa, Lampard je pokušao da dovede i Tarkovskog iz Barnlija što je takođe naišlo na neodobravanje Granovskaje. 

Uglavnom, čekamo novog trenera Čelsija, pominje se već Tuhel...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke