Laporta gura prst u oko igračima, Mesiju porodica izabrala klub?

Autor: Boris Jovanović
petak 21.05.2021.
09:35
Izvor: Sportske.net

Mnogo nepoznanica u Barsi, navijači strepe...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Barselona će doživeti velike promene, to je sigurno. Đoan Laporta ne odustaje od ideje da promeni deo tima, za njega nema "Svetih krava" i on neće dopustiti da svi ostali, sem igrača budu krivi za neuspeh.

Ceh bi uz Serhi Roberta (ako ne prihvati drastično smanjenje ugovora), mogli da plate i Buskets, ali i Pike, klub pokušava da se oslobodi Pjanića, sa druge strane, treba naći kupca za Grizmana, priče o Juventusu ili zameni za Žoao Feliksa su nerealne.

Kuman planira predsezonu, ali to ne znači da neće dobiti otkaz.

Naime, Laporta traži trenera, spominje se čak i povratak u prošlost sa Rajkardom, mada je to najverovatnije samo novinarska patka.

Koliko bi koštao otkaz Ronaldu Kumanu? 

Prema informacijama, "Rambo" kako su ga zvali u igračkim danima u Barsi bi tražio da mu se isplati ceo ugovor za drugu godinu, oko 7.5 miliona evra. Nije nemoguće da ostane, mada ga igrači ne žele.

Jer, Barselona nema rešenje.

Ćavi je ideja, mada ni on sam nije baš oduševljen, pominje se Hansi Flik, ali on želi da preuzme Nemačku. Neka druga rešenja za sada nisu ni pominjana, pa nikoga ne bi čudilo da Kuman ostane, mada bi to loše odjeknulo u svlačionici.

Madridski listovi pišu (mada to uzmite sa dozom rezerve) da Leo Mesi želi da ostane u Barseloni, ali da je porodica protiv i da oni hoće u Pariz. 

"Parizijen" takođe tvrdi da Mesijev otac smatra da je PSŽ na kratke staze bolje rešenje, ne samo sa finansijske strane, već i jer nudi veću šansu za kratkoročni projekt, mnogo je stabilniji i ima jači tim od Barselone. Mesijeva namera je da odigra još dve godine u Evropi, a da se onda preseli u MLS gde bi završio karijeru, ima otvoren poziv od Dejvida Bekama i njegovog Inter Majamija, ali zainteresovani su i drugi klubovi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke