Laporta hvalio Flika, pa pacnuo i Ćavija?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 03.10.2024.
22:05
Izvor: Sportske.net

Predsednik zadovoljan Hansijem Flikom.

fcbarcelona.com
fcbarcelona.com

Povezane vesti

Hansi Flik je odlično počeo svoj posao na klupi Barselone, a sada su stigle i javne čestitke od predsednika Đoana Laporte.

Prvi čovek Barselone nije se mnogo oglašavao u poslednje vreme, a sada je u kratkom obraćanju medijima javno pohvalio Hansija Flika. 

Neki veruju da su se njegove reči odnosile i na Ćavija Ernandesa. 

"Igrači savršeno razumeju šta Hansi Flik zahteva i traži od njih. Razumeju stil igre i svako ima svoj jasan zadatak. Deko je od samog početka bio uveren da će Flik biti pravi izbor i verovao mu je od prvog dana. On za sad odlično radi i vrlo dobro zna da je Barselona svoje najveće uspehe ostvarivala sa igračima iz "La Masije". Flik je veliki radnik, ne traži izgovore, svestan je situacije, znao je šta ga čeka i bavio se samo time da pronađe rešenja i sprovede ih u dela", rekao je Laporta.

Upravo mnogi veruju da se ti "izgovori" odnose na Ćavija, koji je u javnosti imao potpuno drugačiji pristup nego Nemac. Španac je uvek pronalazio razne izgovore, posebno u povredama, koje su sada u još većem broju zadesile Flika, ali to se nije osetilo u igri i rezultatima.

Ostaje da vidimo da li će Flik na kraju sezone uspeti da osvoji neki trofej, jer je to ipak jedino što se računa i pamti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke