Laporta reagovao, Kuman dobio hitan poziv

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 12.05.2021.
13:16
Izvor: Sportske.net

Strpljenje na izmaku.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Trener Barselone Ronald Kuman sastaće se u narednom periodu sa novim predsednikom katalonskog kluba Đoanom Laportom, koji će od holandskog stručnjaka zahtevati objašnjenje za loše rezultate u finišu sezone.

Barselona je u poslednja četiri kola uzela svega pet od maksimalnih 12 bodova, a krajem aprila propustila je šansu sezone da pobedom protiv Granade preotme lidersku poziciju Atletiko Madridu.

Od tada je slavila na gostovanju Valensiji, ali su potom usledila dva remija - protiv Atletika i Levantea i alarm se na "Kamp Nou" upalio. 

Danas smo pisali da bi Kumana mogao da nasledi Žordi Krojf, koji je Laportin izbor, za razliku od Holanđanina koji je stigao za vreme mandata Bartomeua.

Barselona naredni meč igra protiv Selte iz Viga u nedelju popodne, a sedam dana kasnije gostuje u Ejbaru.

Ostaje da se vidi da li će Kuman tokom naredne nedelje ići na raport Laporti ili će se sačekati finiš sezone za svođenje računa.

Računica je jasna, prava na kiks više nema, ali ni maksimalne dve pobede će biti samo jedan od preduslova da se osvoji La Lige.

Sve će zavisiti i od rezultata madridskih Reala i Atletika do kraja 36. kola, a u slučaju da slave, Barsa će se spustiti na treću poziciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke