Latino izlog - Pregršt dobrih tipova!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.07.2022.
12:35
Izvor: Sportske.net

Imali smo dosta uspeha u tipovanju šampionata u Južnoj Americi.

EPA-EFE/AMANDA PEROBELLI
EPA-EFE/AMANDA PEROBELLI

Povezane vesti

 U Argentini, iznenađujući lider, Atletiko Tukuman ređa trijumfe, pet u nizu im je donelo čelnu poziciju na tabeli, "Tuku" je jedina neporažena ekipa u ligi, Samopouzdanje je ogromno, tim sa severa je prošle godine bio 25. na tabeli, ove godine preporod, iako tim nije mnogo menjan. Njuels Old Bojsi koji igraju sve lošije kako sezona odmiče moraće da se vade protiv lidera. Ako gledamo tradiciju, golovi su najbolja opcija.

Imate u našoj rubrici "Beton" tip na River protiv Sarmijenta, a Boka gostuje Patronatu, timu koji igra iznad svih očekivanja ove sezone. "El Patron" znalački vodi Fakundo Sava, izgubili su jednom u Parani, pa favoritu neće biti lako, obično odluči jedan gol, a spotakli su se na ovom gostovanju prošle sezone.

Argentinos Juniorsi igraju sjajno, par puta smo savetovali tip na njih, ovoga puta im na "Maradonu" stiže San Lorenco koji je veliko ime, ali prosečan tim. Ovo će biti baš igran par, no imamo loš predosećaj.

Možda ne bi bilo loše da pratite formu najboljeg domaćina lige. Rasing je izgubio svega dva boda u Aveljanedi, na "Peron" stiže Tigre koji je samo jednom na četiri gostovanja ostao neporažen. Ovaj tim je stigao iz nižeg ranga, čeka ih teška bitka, mada generalno igraju bolje od očekivanja. Ipak, Rasing je predvođen nekadašnjom fudbalskom legendom Fernandom Gagom, i iskusnim fudbalerima Eze Skelotom, Menom, Rohasom, Kardonom, dobar tip za novu pobedu.

Derbi začelja igraju Lanus i Aldosivi, ali nije vredno rizika, a možda bismo mogli da izdvojimo duel Kolona i Independientea. U Santa Feu je pritisak ogroman, gosti su očajni, senka nekada velikog tima, i mada ni "Harpundžije" ne blistaju, čini se da je vreme za trijumf.

Urakan i Gimnasija la Plata će igrati na gol manje, a Rosario koji je doživeo renesansu sa Tevezom na klupi je favorit protiv Sentral Kordobe, mada sa tom idejom će svi krenuti u kladionicu.

Kompletnu ponudu argentinskog šampionata u AdmiralBet kladionici pogledajte OVDE

U Brazilu, Korintijans je neprijatno iznenadio u Gojaniji u kupu, imaju revanš, ali su prvenstvo i Kopa Libertadores važniji. "Timao" je drugi, iza najvećeg rivala Palmeirasa i trebalo bi da pobede Botafogo, mada povratnik u elitu igra promenjivo, mogu da iznenade.

Mi smo izdvojili pobedu Bragantina nad Žuventudom, ali i malo golova u susretu Gojasa i Koritibe. Ovi timovi nisu neefikasni, ali i jedni i drugi imaju dosta izostanaka u napadu, oba ciljaju sredinu tabele, pa remi uz nizak rezultat izgleda kao dobra ideja.

Kompletnu ponudu brazilske Serije A pogledajte OVDE.

Ostale lige?

Kod Meksikanaca Tigresi bi trebalo da savladaju Heretaro za koji smo još u najavi ovog takmičenja rekli da je najslabiji tim u ligi, a zanimljivo da je dvostruki šampion Atlas pri dnu tabele. Trebalo bi da se vade protiv Santos Lagune, ali najbolje je da ovaj par ostavite po strani. I Pačuka je u lošoj seriji, ide specijalisti za remije Gvadalahari, ali bi moglo da odnesu bodove, uz malo golova.

Ponudu meksičkog šampionata pogledajte OVDE, a čileanskog OVDE. 

U Čileu su golovi u meču između Univerzidad Katolike i Kobresala relativno primamljivi, dok bi u Paragvaju, ako su vam potrebni sigurni tipovi, mogli da dodate na tiket pobedu Libertada koji je baš mnogo bolji od Resistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke