Lautaro proradio u Udinama i namestio nišanske sprave pred Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 28.09.2024.
16:55
Izvor: Sportske.net

Prvi golovi kapitena Intera u novoj sezoni.

EPA-EFE/Gabriele Menis
EPA-EFE/Gabriele Menis

Povezane vesti

Fudbaleri Intera savladali su kao gosti ekipu Udinezea rezultatom 3:2 u okviru šestog kola italijanske Serije A.

Četa Simonea Inzagija ostvarila je važan trijumf pred dolazak Crvene zvezde u Milano u okviru Lige šampiona, a šampion Srbije će posebno morati da pripazi na kapitena ekipe Lautara Martineza.

Reprezentativac Argentine je na veliku radost gostujućih navijača konačno proradio upravo danas u Udinama gde je sa dva pogotka, inače prva dva u sezoni, bio najzaslužniji u pobedi "neroazura".

Interu je bilo dovoljno svega 42 sekunde da stignu do vođstva, odlično dodavanje Darmijana po desnoj strani iskoristio je Davide Fratezi i u stilu lukavih napadača savladao Okojea.

Uspeo je Udineze da konsoliduje svoje redove i izjednači u 35. minutu zahvaljujući Kristijanu Kabaseleu, ali je Lautaro Martinez u poslednjim trenucima prvog poluvremena doneo novu prednost šampionu Italije.

Argentinac je pogodio i posle nepuna dva minuta igre u drugom poluvremenu preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora, da bi Lorenco Luka golom u 83. uneo dozu neizvesnosti na Friuliju.

Do iznenađenja ipak nije došlo, pa je Inter na kraju osvojio tri boda koja su ga u ovom trenutku dovela do treće pozicije u Seriji A sa 11 bodova.

Udineze je peti sa bodom manje.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke