Lavina spekulacija može da počne - Menadžer čuvenog trenera gledao Bajern iz VIP lože!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.11.2018.
23:35
Izvor: Sportske.net

Jutro nakon utakmice na "Alijanc Areni" u nemačkim medijima pojavila se informacija koja je pokrenula lavinu spekulacija.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Aktuelni šampion Nemačke ugostio je u utorak uveče Benfiku u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona i ubedljivom pobedom nad portugalskim predstavnikom overio mesto u eliminacionoj fazi elitnog takmičenja.

Jutro posle utakmice novinar nemačkog "Bilda" koji prati dešavanja u Bajernu preneo je informaciju koja je mnogima bila interesantna.

Sinoćnu utakmicu iz VIP lože stadiona "Alijanc Arena" pratio je menadžer jednog od najvećih trenera Evrope. Radi se o menadžeru Arsena Vengera i to je informacija koja je pokrenula lavinu spekulacija.

Dobro je poznato da se Niko Kovač nalazi na ivici i dobro upućeni u dešavanja oko nemačkog kluba tvrde da mu uprava već sprema zamenu.

Pošto se već pričalo o tome kako bi Hrvata mogao da zameni iskusni francuski stručnjak koji je bez posla od momenta kada je napustio Arsenal, nema dileme da će dolazak njegovog menadžera na "Alijanc Arenu" samo podgrejati spekulacije.

Minhenski Bajern već je overio plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona, ali se Niku Kovaču stavlja na teret to što ekipa igra očajno u Bundesligi i što posle 12 odigranih utakmica Bavarci zauzimaju peto mesto sa 21 osvojenim bodom.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke