Lazetić: "Bilo mi je baš čudno, ali ovako se poštuje protivnik"

Autor: Nemanja Janošev
petak 30.08.2024.
23:00
Izvor: Sportske.net

TSC nastavlja sezonu u Ligi konferencija.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Makabija iz Tel Aviva Žarko Lazetić rekao je posle pobede nad bivšim timom TSC da mu je bilo čudno da vodi sadašnju ekipu u Bačkoj Topoli.

Makabi se plasirao u Ligu Evrope pošto su posle 3:0 u prvoj utakmici dobili 1:5 u Topoli i tako vrlo ubedljivo izašli na kraj sa srpskim predstavnikom. Ono što je karakteristično za drugi duel jeste da je Makabi već posle 13 minuta imao tri gola prednosti.

"Ušli smo kako treba i onda je izgledalo da je to mnogo., mnogo lakše do kraja. Dali smo golove iz prvih šansi. Čestitam igračima na plasmanu u Ligu Evrope i pristupu. To je za nas veliki uspeh. Čestitam i TSC na plasmanu u Ligu konferencija i želim im tamo sve najbolje", počeo je Lazetić za "Arenu sport".

Kakav je za njega bio osećaj vratiti se u Bačku Topolu gde je doživeo najlepše dane svoje trenerske karijere.

"Bilo je čudno kada sam ovde dolazio i video sve ljude i da bih trebalo protiv njih da igram. Ali, ovo je najbolji odraz poštovanja. Nadam se da mi niko neće zameriti, siguran sam u to jer smo mi prijatelji. Desi se ovakva utakmica, imali  smo i mi ubedljiv poraz od Brage 4:0 na početku prošle sezone, pa je godina bila odlična. Teško bude za igrače kada znaju da je 3:0, pa još 2:0, onda je teško", dodao je Lazetić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke