Lazetić: "Možda treba i novi trener i pojačanja... U Ligi Evrope nas čekaju slični rivali"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 15.08.2023.
23:10
Izvor: Sportske.net

Velika škola za TSC

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić rekao je da nema vremena za žaljenje posle eliminacije svog tima od Brage u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Portugalski tim je bio prejak za vicešampiona Srbije i sa ukupnim rezultatom od 7:1 plasirali su se dalje. Već nakon 20 minuat prvog poluvremena, bilo je čak 4:0 za Bragu i bilo je jasno da TSC više nema čemu da se nada. Šta je svojim igračima Lazetić rekao na pauzi?

"Rekao sam im da probamo da pobedimo drugo poluvreme. Samo nam je to bilo ostalo. Nema vremena za žaljenje, sada izgleda kao da je Braga mnogo mnogo bolja od nas što ja ne mislim, ali smo imali tu nesreću da oni iz svakog šuta daju gol. Bili smo dosta daleko, nismo bili u ritmu. Da li su bile teže noge zbog Lige šampiona ovde, veličine protivnika, ne znam... Svakako da je ovo škola za nas. Nema sumnje da su bili bolji od nas i da su zasluženo prošli dalje. Sada nam preostaje da se pripremimo za Ligu Evrope jer će i tamo biti slični rivali ovog nivoa", kazao je Lazetić za "Arenu sport".

Da li ova utakmica kazuje da su neophodne promene u igračkom kadru?

"Ako gledamo ovu utakmicu, možda treba i novi trener trener i pojačanja i svi... Ima dosta igrača koji nisu u ritmu, koji se nisu navikli, i da dođu do nekog danfa. Nećemo osuđivati i donositi neke drastične odluke, niti bilo koga otpisivati. Nismo bili na nivou timski. Žao mi je što u dve utakmice nismo mogli da ih stavimo u poziciju da imaju optrećenje rezultata, da se stvori utisak da može meč da ode i u drugom smeru, ali oni su to brzo rešavali u svoju korist", konstatovao je Lazetić koji je ipak bio nasmejan nakon eliminacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke