Lazovićeva utakmica sezone - Verona slavi Srbina!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 09.01.2023.
20:31
Izvor: Sportske.net

Fantastična partija i dva gola našeg reprezentativca.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Fudbaleri Verone su na svom terenu rezultatom 2:0 savladali Kremoneze u meču 17. kola italijanske Serije A.

Blistao je večeras na stadionu "Bentegodi" Darko Lazović koji je postigao oba gola za domaćina i doneo mu važna tri boda. Srpkom reprezentativcu ovo je bila najbolja partija u dresu Verone ove sezone.

Lazović do utakmice protiv Kremonezea nije postigao pogodak u Seriji A ove sezone, ali se sve promenilo nakon devet minuta igre. Tada je Jaja Kalon uputio dobar centaršut, Lazović sjajno primio loptu u šesnaestercu Kremonezea, okrenuo se i pogodio.

Samo 17 minuta kasnije ponovo je u centru pažnje bio večeras izanredni Lazović. Fantastično je loptu sa ivice svog šesnaesterca povukao levi spoljni Verone Džoš Doig i sa njom stigao do ivice protivničkog kaznenog prostora odakle je proigrao Lazovića koji je odmerenim udarcem loptu poslao u donji desni ugao gola Kremonezea.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale, a osam minuta pre kraja meča trener Verone Marko Zafaroni izveo je iz igre Darka Lazovića koga je publika na stadionu "Bentegodi" ispratila ovacijama.

Verona je ovim trijumfom pobegla sa dna tabele i prepustila ga Kremonezeu koji je sada poslednjeplasirana ekipa sa samo sedam bodova, Verona nakon ove pobede ima dva boda više i nalazi se na 18. poziciji koja takođe vodi u Seriju B.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke