Lazoviću asistencija, VMS i Ilić slave broj tri u Veroni

Autor: Filip Rodic
petak 20.09.2024.
22:49
Izvor: Sportske.net

Tri gola, tri boda i treća pobeda Torina.

EPA/ EMANUELE PENNACCHIO
EPA/ EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Nastavlja se odličan start Torina. "Bikovi" su slavili na gostovanju Veroni sa 3:1 u drugom meču petog kola Serije A.

Krenulo je golom Antonija Sanabrije u 10. minutu posle niza tečnih pasova gostiju od sredine terena do kaznenog prostora.

Samo dva minuta kasnije sledi trik akcija Verone, počevši od kornera Darka Lazovića. Srpski fudbaler je poslao pas po zemlji za Grigorisa Kastanosa u punom zaletu.Sledi "bomba", nezaustavljiva i za Vanju Milinkovića-Savića. Savršena egzekucija.

Veliko olakšanje po Torino je direktni crveni karton igraču Verone Pavelu Davidoviču u 21. minutu zbog udarca laktom u lice Sanabrije. Taj udarac je pritom bio u "petercu", tako da je sledio i penal. Sanabrija je pogodio prečku, pa je Torino morao da se dodatno pomuči za novi gol.

Novo vođstvo za Torino došlo je u 33. minutu preko Duvana Zapate, koji je "zakucao" loptu glavom i uz pomoć prečke upisao novi pogodak.

Škotski reprezentativac Če Adams je u 79. minutu, 12 minuta po svom ulasku u igru umesto Sanabrije, postavio konačan rezultat.

Danijel Moskera je samo ublažio poraz golom u poslednjem minutu meča.

Lazović je zamenjen na početku drugog poluvremena, a na drugoj strani je Ivan Ilić izašao u 77. minutu. Milinković-Savić je standardno bio prvi golman Torina.

Torino je ostvario treću pobedu u prvih pet kola, uz dva remija i prvi su tim na tabeli. Ovo je Veroni treći poraz u prethodna četiri kola, sa šest bodova su na devetom mestu, ali je vrlo moguć pad.

U šestom kolu Torino dočekuje Lacio, a Verona gostuje Komu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke