Lazoviću i drugovima slađi bod protiv Lacija

Autor: Ivan Cvetković
subota 09.12.2023.
16:53
Izvor: Sportske.net

Rimljani prekinuli pobednički niz u svim takmičenjima.

Paola Garbuio/LaPresse via AP)
Paola Garbuio/LaPresse via AP)

Povezane vesti

Fudbaleri Verone remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Lacija rezultatom 1:1 u okviru 15. kola italijanske Serije A.

Izabranici Mauricija Sarija nisu uspeli da ostvare trijumf i nastave pobednički niz, iako su poveli u 23. minutu kada je Matija Zakanji "štiklom" savladao Montipa posle dodavanja Andersona.

Nedugo zatim, Lacio je doživeo peh jer je zbog povrede teren morao da napusti Marušić, ali je poluvreme uspeo da dočeka minimalnom prednošću.

Krenula je Verona na sve ili ništa, u igru su ušli reprezentativac Srbije Darko Lazović, a kasnije i Hongla i Tomas Enri koji je na kraju i spasio svoj tim poraza.

Igrao se 70. minut kada se Tomas Anri odlično snašao u kaznenom prostoru posle dodavanja Suslova i doneo izjednačenje svojoj ekipi.

Četiri minuta kasnije, do pogotka su stigli i Rimljani, ali je gol Kasalea poništen zbog prethodno načinjenog prekršaja.

Nedugo zatim Verona je ostala sa igračem manje zbog isključenja Dude, ali je i pored toga uspela da se odbrani i sačuva bod na domaćem terenu.

Verona zauzima 18. poziciju sa 11 bodova, dok je Lacio osmi sa 21 bodom.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke