Novo klizanje Mančester junajteda, Lacio impresivan u Hamburgu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.09.2024.
22:56
Izvor: Sportske.net

Mančester nije mogao da dobije Tvente... Evo svih rezultata.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted nije uspeo da upiše tri boda na startu Lige Evrope, pošto je večeras odigrao samo 1:1 protiv Tventea. 

Igrao se 35. minut utakmice kada je Kristijan Eriksen iskoristio šansu koja mu se ukazala, dočekao je loptu na samom uglu kaznenog prostora, šutirao iz prve i bilo je neodbranjivo za goste, 1:0

Nisu se dali Holanđani i stigli su do izjednačenja u 68. minutu, tada je Eriksen postao i tragičar jer je izgubio loptu i dozvolio Lamersu da krene ka golu, kasnije je neodbranjivo šutirao za 1:1

Lacio je u Hamburgu bio bolji od Dinama iz Kijeva i to bez ikakvih problema. "Lacijali" su slavili sa 0:3, a sva tri gola su postigli u prvom poluvremenu. 

Počelo je golom posle dobre akcije, Pedro je dodao do Dije, napadač Lacija je sjajno pogodio u 5. minutu za 0:1.

U 34. minutu novi gol za Lacio, impresivna lopta Vesina, Dele-Baširu je rutinski iskoristio šansu koja mu se ukazala u situaciji 1 na 1.

Nepunih 100 sekundi nakon toga, još jedan gol u mreži Dinama kojem je već tada bila zapečaćena sudbina, odličan centaršut sa desne strane Dele-Baširua, Bulaje Dia na pravom mestu pogađa u sam ugao glavom za 0:3

U duelu Midtjilanda i Hofenhajma velika neizvesnost, gosti nisu došli da se brane i gledali smo otvorenu utakmicu, ali su strelci donekle zakazali. 

Ipak, domaći su stigli u prednost u 42. minutu, briljantno se Osorio namestio na udarac, šutirao sa oko 20 metara levom nogom u suprotan ugao za 1:0. Gosti su stigli do izjednačenja u finišu meča, pogodio je Moeršted za 1:1. 

U duelu Galatasaraja i PAOK-a pobedu je odneo domaćin - 3:1. Domaći su bili nešto kvalitetniji rival, stvarali su šanse, dok su gosti iskoristili svoju koja im se ukazala.

Poveo je Galatasaraj u 48. minutu preko Babe Rahmana koji je postigao autogol, da bi u 67. minutu gosti izjednačili preko Konstanteliasa. Ipak, zasluženu pobedu Galati donosi Akgun u 78. minutu, da bi Ikardi postavio konačnih 3:1 u dubokoj nadoknadi. 

Andrija Živković je kao kapiten predstavljao tim PAOK-a. 

Anderleht bolji od Ferencvaroša sa 2:1, domaćin je u prvih sat vremena bio bolji rival i konačno je to materijalizovao golom Veršerena u 60. minutu, da bi šest minuta kasnije Dolberg iskoristio penal za 2:0. 

Gosti su preko Traorea stigli do smanjenja rezultata u 86. minutu, ali je to bilo sve od njih za večeras. Imali su i igrača više u finišu utakmice pošto je Angulo dobio drugi žuti karton. 

Slavija iz Praga je savladala Ludogorec u Bugarskoj rezultatom 0:2. 

Gosti su dokazali da su nešto kvalitetniji rival u ovom trenutku i preko Jurašeka su stigli u prednost u 37. minutu utakmice. Čitil je rešio pitanje pobednika u 65. minutu. 

U duelu Nice i Sosijedada  bez pobednika, bilo je 1:1. Barenečea je doveo Sosijedad u prednost u 18. minutu utakmice, da bi Rosario izjednačio u 45. minutu. 

Domaćin je imao priliku da pobedi, ali je Gesan promašio penal u 55. minutu utakmice. 

Anderleht - Ferencvaroš 2:1
Dinamo Kijev - Lacio 0:3
Galatasaraj - PAOK 3:1
Ludogorec - Slavija Prag 0:2
Mančester junajted - Tvente 1:1
Midtjiland - Hofenhajm 1:1
Nica - Sosijedad 1:1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke