LE - Džerardovi "policajci" melju, Pešić bez čuda u Kijevu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 25.02.2021.
20:49
Izvor: Sportske.net

Viljareal preko Morena osigurao pobedu.

EPA-EFE/Ian McNicol
EPA-EFE/Ian McNicol

Povezane vesti

Glazgov je odigrao još jedan neverovatan meč sa Belgijancima, Morelos i ekipa su ovog puta dali pet golova. Na svojim domaćim terenima slavili su i Šahtjor i Viljareal te su oba tima prošla dalje.

Glazgov Rendžers - Antverp 5:2

Škoti su stigli do brzog vođstva, Morelos donosi prednost od 1:0 u 9. minutu. 

Uzvratili su gosti preko Refaelova, Izraelac nastavlja sa dobrim partijama i u drugom meču. 32. minut 1:1. 

Sa nerešenim rezultatom se otišlo na poluvreme a onda je samo posle minuta provedenog na teren Paterson na asistenciju Morelosa doneo novu prednost Škotima - 2:1 46. minut. 

Morelos beleži i svoju drugu asistenciju, Kolumbijac se "odužuje" Kentu za prvi gol - Rendžersi vode sa 3:1 od 55. minuta. Trgli su se Belgijanci, Lamkel svojim golom u 57. minutu unosi nervozu - 3:2.

Barišić pogađa iz penala u 79. minutu za  4:2. Rezervista Iten samo minut po ulasku na teren dobija poverenje igrača da izvede još jedan penal - i to je 5:2 za Rendžerse u nadoknadi vremena.  

Šahtjor - Makabi Tel Aviv 1:0

"Rudari" su imali 2:0 iz prve utakmice, Izraelci su pokušavali tokom prvog dela igre čak je Luis Hernandez iz jednog pokušaja pogodio i stativu. Pre njega veliki promašaj je imao Matvienko u dresu Šahtjora. 

U drugom poluvremenu gostujući tim sve nervozniji, Tal Ben Aim pravi penal a Moreaš koristi ovakvu priliku. Ukrajinci vode sa 1:0 od 68. minuta. 

Viljareal - RB Salcburg 2:1 

"Žuta podmornica" je imala jako vođstvo iz Austrije, ali je brzi gol Beriše za goste zakomplikovao situaciju. Austrijanci su vodili od 17. minuta. 

Ubrzo posle vođstva priliku za 2:0 imao je i Patson Daka, ali šut ofanzivca Salcburga ide pored stative. Viljareal je uspeo da se konsoliduje, iskusni Pako Alkaser upošljava Morena koji donosi 1:1 u 40. minutu. 

Na isteku sata igre, videli smo kontroverznu situaciju. Suđen je penal za goste posle igranje Kapuea rukom u svojih šesnaest, posle VAR asistencije penal za goste je poništen. 

Pokušavao je Salcburg i u nastavku, ali Emerijev tim se umešno branio i došao do preokreta u poslednjim minutima meča. Moreno dolazi do svog drugog gola, ovog puta sa bele tačke u 89. minutu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke