LE - Gruja bolji od Sergeja, preokret Atalante, Sevilja blizu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.02.2022.
22:56
Izvor: Sportske.net

Biće veoma uzbudljivo u revanš mečevima.

EPA-EFE/JOSE COELHO
EPA-EFE/JOSE COELHO

Povezane vesti

Sevilja je dočekala zagrebački Dinamo na svom terenu, a u Zagreb nosi dva gola prednosti. Ekipa Đulena Lopetegija je slavila sa 3:1, a povela je već u 13. minutu i to preko Rakitića iz penala, ali su gosti uspeli nekako da izjednače rezultat i to preko Mislava Oršića u 41. minutu. 

Retko ko je mislio da ćemo videti još dva gola do kraja poluvremena, Okampos u 44. je doveo domaćina u prednost, da bi Marsijal na asistenciju Papua Gomeza pogodio za konačnih, ispostaviće se, 3:1. 

Francuz je bio strelac u 1. minutu nadoknade prvog poluvremena. 

Gudelj danas na terenu od 50. minuta, na drugoj strani Komnen Andrić je bio rezerva. Dmitrović u Sevilji takođe bez minuta danas. 

U duelu gde su šanse praktično bile 50-50, Real Sosijedad je imao pobedu u šaci na gostovanju Lajpcigu. Le Normand je doveo goste u prednost u 8. minutu, da bi Nkunku izjednačio u 30. minutu meča. 

Gostima je 1:2 doneo Ojarzabal iz penala u 64. minutu utakmice, da bi konačnih 2:2 postavio Forsberg takođe iz penala. 

Atalanta je napravila preokret protiv Olimpijakosa danas, pa ima prednost pred revanš u Pireju. 

Igrao se 16. minut kada se Tikinjo Soareš nameštao na udarac, šutirao je sa nekih 20 metara i pogodio praktično u padu jer se okliznuo pred sam udarac za 0:1.

U 61. minutu posle kornera koji je izveo Kopmajnersnajviši u skoku je bio Đimsiti koji pogađa glavom za izjednačenje, a isti igrač samo dva minuta kasnije donosi pobedu Atalanti. Ovoga puta nešto drugačija situacija posle kornera, Đimsiti je sada nogom iskoristio smušenost svih igrača u kaznenom prostoru. 

U duelu Porta i Lacija, koji je bio u centru pažnje u mečevima od 21 čas, domaćin odnosi pobedu. Zakanji je doveo goste u prednost u 23. minutu, a onda Martinez na asistenciju Žoaa Marija postiže gol za izjednačenje u 37. minutu meča. 

Konačnih 2:1 postavlja isti igrač, Toni Martinez, u 49. minutu utakmice. 

Marko Grujić je odigrao prvo poluvreme za Porto, na drugoj strani Sergej svih 90 minuta na terenu. 

Obojica su dobili po žuti karton. 

Atalanta - Olimpijakos 2:1
Porto - Lacio 2:1
Lajpcig - Sosijedad 2:2
Sevilja - Dinamo Zagreb 3:1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke