LE (GRUPE F, J) - Rapsodija "pevaca", Maradonin Napoli pobedio za "El Pibea"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 26.11.2020.
22:50
Izvor: Sportske.net

Bez pobednika u Alkmaru.

EPA-EFE/Clive Rose
EPA-EFE/Clive Rose

Povezane vesti

Grupa F

AZ Alkmar - Real Sosijedad 0:0
Napoli - Rijeka 2:0


Bez nekih većih uzbuđenja, ali i golova večeras u Alkmaru. Januzaj je ima odličnu šansu u prvom delu igre za goste, ali Belgijanac se obrukao. Na drugoj strani je pokušao Kopmeiners bez uspeha.

Nastavio je AZ sa napadima, de Vit pogađa golmana, dok Kopmeiners iz odbitka pogađa tek prečku.

Napolitanci su preuzeli inicijativu od samog starta. Ređale su se prilike Demea, Politana i Di Lorenca, ali je prednost domaćima doneo Anastasio svojim autogolom u 41. minutu.

Pripretila je Rijeka preko Lončara, na drugoj strani Maksimović je mogao da donese 2:0 domaćima. U tome nije uspeo srpski internacionalac, ali zato jeste Lozano - Meksikanac pogađa u 75. minutu i overava pobedu Gatuzovog tima.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   


Grupa J

Totenhem - Ludogorec 4:0


"Pevci" su konačno našli pravu izmenu za Kejna, Vinisijus je imao odlično veče - pojačanje iz Benfike je pogodilo dva puta u prvom delu igre. Brazilac koristi asistencije Dele Alija u 16. i 34. minutu za ubedljivo vođstvo.

Vinks pogađa u drugom poluvremenu, prelep gol engleskog veznjaka za 3:0 u 63. minutu sa skoro pola terena. Vinisijus je upisao i asistenciju za kraj meča, asistirao je sunarodniku Mouri za 4:0 u 73. minutu.



   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke