LE (Grupe I, K, L) - Čelsi rutinski protv grčkog tima, Ren i Bešiktaš ostali u trci za prolaz

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 29.11.2018.
22:55
Izvor: Sportske.net

"Plavci" nisu dozvolili PAOK-u ni da pripreti.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

                                     Grupa I

Genk je ispustio pobedu protiv Malmea i tako zakomplikovao stvari u ovoj grupi, rezultat je bio 2:2 (0:1). Sarpzborg i Bešiktaš su odigrali jedan vrlo zanimljiv meč, a rezultat je bio 2:3 (2:0).


Genk i Sapzborg su prokockali prednost od 2:0. Oba tima su imala lepu šansu da praktično obezbede prolaz, ali na kraju su ispustili pobedu i ostavili otvorena vrata svima. Genk je fantastično otvorio meč i izgledalo je kao da će gosti odneti sva tri boda i obezbediti prolaz u narednu fazu. Pocuelo je doneo prednost u 42. minutu. Igrao se 53. minut kada su gosti uspeli da dupliraju prednost, i kada su svi pomislili da će odneti sva tri boda, domaćin je krenuo na sve ili ništa. Levicki i Antonson su u razmaku od 2 minuta postigli dva gola i doneli vrlo važan bod Malmeu.

Bešiktaš igra iznenađujuće loše u ovom takmičenju. Domaćin je fantastično otvorio meč, i već nakon šest minuta su vodili sa 2:0. Rašad i Hajnc su postigli golove u prvom i šestom minutu, a izgledalo je kao da će turski tim doživeti katastrofu. Do kraja poluvremena, Bešiktaš je uspeo da se oporavi i da uspostavi ravnotežu na terenu, a u drugom poluvremenu kao da je drugi tim izašao. Lens i Lov su za samo 3 minuta izjednačili na 2:2, izgledalo je kao da će oba tima biti zadovoljna bodom, ali Bešiktaš je na kraju uspeo da u potpunosti preokrene ovaj meč u svoju korist i da osvoji vrlo bitna tri boda koja ga stavljaju na drugu poziciju u grupi (trenutno). Lens je bio strelac u 90. minutu za ogromnu radost turskog tima
     
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
       
                                       Grupa K

Nešto ranije, meč su odigrali Astana i Dinamo Kijev, gosti su slavili rezultatom 0:1, a sada su snage odmerili Jablonec i Ren. Gosti su slavili rezultatom 0:1 (0:0).


Ren je ovom pobedom ostao u prilici da u poslednjem meču obezbedi prolaz u narednu fazu.  Domaćin jeste bio bolji, stvarao više prilika, ali francuski tim je svoje koristio i tako obezbedio vrlo bitna 3 poena. Jablonec je krenuo vrlo ofanzivno od samog starta, dok se Ren grčevito branio. Francuski tim je uspeo da ne primi gol u prvom poluvremenu, gde su bili u podređenom položaju. Drugo poluvreme je bilo nastavak dominacije domaćina, ali je u 55. minutu usledio šok. Grejner je postigao gol, a do kraja meča, jablonec nije uspeo da kruniše svoju dobru igru tokom ovog meča. Ren sada ima šansu da pobedom protiv Astane obezbedi prolaz u narednu fazu.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         
                                 Grupa L

Čelsi je dočekao PAOK, a "Plavci" se nisu opuštali iako su matematički obezbedili prvo mesto. Rezultat je bio 4:0 (2:0).

Čelsi je znao rezultat sa meča Bate-a i znali su da je i matematički obezbeđeno prvo mesto, ali ipak su krenuli svom snagom ka golu grčkog tima. Već u 7. minutu, Kačeridi je zbog opasnog starta nad Žiruom dobio crveni karton i već tada se znalo da je samo pitanje koliko će Čelsi postići golova. Na kraju su postigli po 2 gola u oba poluvremena. Žiru je dva puta bio precizan u prvom poluvremenu. prvi put u 27. minutu na asistenciju Pedra, a drugi put u 37. minutu na asistenciju Fabregasa. Hadson Odoi je postigao treći gol u 60. minutu, a tačku na ovaj meč je stavio Alvaro Morata u 78. minutu. Imao je Čelsi još nekoliko lepih prilika da u potpunosti zatrpa mrežu PAOK-a.        
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 30.11.2018
00:21

Hudson Odoi je igracina za Vilijana i Pedra.

avatar
Стерлинг Арчер
Friday, 30.11.2018
00:11

Au kakva partija Hadson Odoija...mali će eksplodirati ako mu Sari da priliku. Žiru i Loftus Čik takođe izdominirali. Emerson je isto bio odličan.

avatar
brekbaCh1
Friday, 30.11.2018
00:07

Odoi treba da dobije priliku u PL. Od dvojca Vilijan-Pedro se ne zna ko je gori, tako da nece biti prevelika steta..

avatar
Roči Salamanka
Friday, 30.11.2018
00:03

Metno ga i Morata napokon makar i jadnom Paoku,realno prosli bi grupu sa rezervnim timom tako da ovo nije merilo.Bez pojacanja (jakih) nema nama top 4 a ni u LE nekog visokog plasmana.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 30.11.2018
01:28

Kako mislis napokon? Pa nije bez gola 3 mesaca, nije davno bio CP.

avatar
Roči Salamanka
Sunday, 02.12.2018
23:26

Pa morao bi malo cesce da daje a ne da se blamira.