LE - Joveljić doneo pobedu Frankfurtu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 25.07.2019.
21:24
Izvor: Sportske.net

Bivši igrač Crvene Zvezde ušao kao izmena i rešio meč samo pet minuta kasnije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ajntraht pobedio Floru iz Estonije sa 2:1 u gostima, prvenac Dejana Joveljića doneo značajnu prednost pred revanš u Frankfurtu.

Gosti iz Nemačke su odmah stavili do znanja da žele da opravdaju ulogu favorita, Frankfurt je stigao do vođstva posle 24 minuta prvog poluvremena. Strelac je bio Toro, Španac je preciznim udarcem postigao lep gol.

Ali ipak, domaćini se nisu uplašili te su stigli do poravnanja posle samo deset minuta nastavka, Ainsalu u 34. minutu je iskoristio lepu asistenciju Vasiljeva. Rezultatom 1:1 se i otišlo na poluvreme.

U nastavku utakmice, Frankfurt nastavlja sa pritiskom, ali bezuspešno. Sve do 71. minuta kada na scenu stupa Dejan Joveljić.

Mladi napadač je ušao kao rezervista u 64. minutu da bi sedam minuta kasnije postigao svoj prvenac u bundesligašu, sjajno je iskoristio centaršut Da Koste i glavom postigao gol za vođstvo i pobedu Ajntrahta.

Meč se završio pobedom gostiju od 2:1. Filip Kostić je odigrao ceo meč dok je Mijat Gaćinović zamenjen u 64. minutu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 26.07.2019
08:29

Decko ima njuh za loptu i gol. Mrsav je mozda, ali misici i snaga se daju izgraditi. Osecaj za gol imas ili nemas.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 28.07.2019
21:57

Upravo tako! To je nesto sa cime se radjas, ne moze nikako da se utrenira.

avatar
Dorotej
Friday, 26.07.2019
07:15

Katastrofalna greška da smo tog dečka prodali. Dinamo Zagreb uzima 8 mio EUR za Šunjića i 30% od sledećeg transfera (Olma i Livakovića da i ne pominjem). A mi prodajemo dragulj od špica za 4 mio na dve rate. Gospodine Terziću, sa takvom poslovnom politikom sirotinja ostane sirotinja doveka, pa vi i dalje pričajte po novinama kako navijači Zvezde nemamo pojma o fudbalu i transferima. Među nama koji smo zaluđeni sa Zvezdom od malih nogu ima i poslovnih ljudi, zato znamo da RADITE SLAB POSAO U ZVEZDI.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 26.07.2019
14:44

Nema pasos EU, nigde nije dokazan sem u SL i tu je dobijao sansu na kasicicu, izvini koliko bi ti da izvucemo za njega? I ja sam Zvezdas, ali ovo je korektna cena, mozda bi uzeli milion dva vise sledece godine, ali bi on i morao da igra. Zvezda zeleli mi to ili ne je samo pocetna razvojna stanica velikih fudbalera, a mi moramo da izadjemo iz 90tih. Igrace iz Hrvatske i Srbije po trzisnoj vrednosti ne mozes da poredis pogotovo sto su vicesampioni sveta u fudbalu, a to se godinama gradi.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 26.07.2019
23:49

Da naravno, svakako ima toga dosta i u omladinskoj skoli, mi imamo dragulje koje ne znamo da obradimo u potpunosti. Zato nasi igraci uglavnom moraju da odu u tu Benfiku ili negde u Holandiju, Belgiju, da ih strucnjaci dorade i spreme ih za vece klubove. Nazalost, Zvezda je trenutno prvi odskocna daska svakog kvalitetnog igraca koji zeli da uspe u fudbalu. Inace eto Kipar je ispred nas po koeficijnetu, pa jesi mozda nekad cuo da je tamo neki igrac recimo iz Kipra presao bilo gde za neke velike pare. Moramo da radimo polako, strpljivo, smisljeno, da imamo neki cilj, a mislim da ova uprava ima cilj da digne Zvezdu na visi nivo. Nazalost moramo da pocnemo sa ovakvim stvarima da bi stabilizovali trenutno klub ako zelimo uspeh, ali to znaci da nemamo toliko hrabrosti da nasu decu guramo odmah u vatru. Mozda i ja razmisljam slicno tebi, ali sam uvideo da jednostavno nas fudbaler kad odlazi u veci klub ne moze da ode za vece pare od 6-7 miliona jer na njemu ima jos mnogo da se radi i niko ne garantuje da ce biti top klasa igraca.

avatar
Dorotej
Friday, 26.07.2019
20:58

Mislio sam na prodaju sledeće godine. Ali bi morao da igra. Ako ima mesto u Frankfurtu, morao bi da ima i u Zvezdi. Dinamo prodaje samo igrače koji su se pokazali u prvoj ekipi, ne kao Zvezda koja prodaje svoju decu po bagatelnim cenama. Ne znam, možda je problem i u kvalitetu stručnog rada u omladinskom pogonu Zvezde!? Dinamo ima i odličan skauting za mlade talente. "Nešto je trulo u državi Danskoj" što se tiče prodaje igrača u Zvezdi.

avatar
saka7903
Thursday, 25.07.2019
22:11

Dečko je vanserijski igrač.

avatar
FCMV
Thursday, 25.07.2019
21:28

Za dve godine ima da ga Bayernu prodaju za 50 milki.