LE - Junajted siguran, Žota pokrenuo "vukove", lider Bundeslige ispao na svom terenu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 12.12.2019.
23:07
Izvor: Sportske.net

Završeno je takmičenje po grupama u ovogodišnjog Ligi Evrope.

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Grupa G

Porto - Fejenord 3:2
Glazgov Rendžers - Jang Bojs 1:1

Portugalski predstavnik je uspeo da savlada Holanđane u vrlo efikasnom meču gde smo sva pet golova videli u prvom delu igre. Porto je poveo 2:0 zahvaljujući Diazu i autogolu Malasije u 16. minutu da bi Fejenord izjednačio sa dva gola u tri minuta preko Botegina i Larsona.

3:2 i tri boda za Porto donosi Soareš u 34. minutu.

Rendžersi su imali pobedu u rukama do samog kraja zahvaljujući golu Morelosa, ali je ipak autogol Barišića izjednačio na 1:1 te će Škoti ići dalje sa pozicije broj dva.

Grupa H

Espanjol - CSKA Moskva 0:1
Ludogorec - Ferencvaroš 1:1


Espanjol se i pored prvog poraza u grupi kvalifikovao dalje kao prvi u svojoj grupu, Katalonci su na svom terenu poraženi golom Vlašića u 84. minutu.

Na meču u Razgardu smo takođe videli promenu rezultata na samom kraju,  bugarski predstavnik je poveo golom Lukokija u 24. minutu meča, ali su Mađari stigli do boda na samom kraju preko Signeviča pa će tako Ludogorec nastaviti takmičenje sa druge pozicije.

Grupa I

Gent - Oleksandrija 2:1
Volfsburg - Sent-Etjen 1:0

Belgijanci su osvojili tri boda i tako potvrdili poziciju jedan pred nastavak takmičenja, pobedu domaćinu je doneo dvostruki strelac Depotre golovima u 7-om i 16-om minutu. Gosti su stigli do utešnog gola u 54. minutu nastavka preko Mirošničenka.

"Vukovi" su slavili minimalnim rezultatom u zadnjoj utakmici, domaćin je osvojio tri boda zahvaljujući golu Otavia u 52. minutu.

Grupa J

Borusija Menhengladbah - Bašakšehir 1:2
Roma - Volfsberger 2:2

Turci su napravili veliko iznenađenje i slavili u Nemačkoj izbacivši Borusiju iz daljeg takmičenja. Poveli su lideri Bundeslige u 33. minutu preko Tirama, ali je u minut pred odlazak na pauzu na 1:1 poravnao Kahveči.

A onda u 90. minutu veliko iznenađenje, Kriveli postiže gol za slavlje gostiju i prolazak dalje sa prvog mesta.

Aleksić je odigrao 67 minuta u postavi turskog tima.

Roma je odigrala nerešeno iako su vodili u dva navrata zahvaljujući Džeku i Perotiju, ali je Florenci autogolom i Vajzman golom u 64. minutu postavio konačnih 2:2.

Aleksandar Kolarov nije ulazio u igru sa klupe.

Grupa K

Slovan - Braga 2:4
Vulverhempton - Bešiktaš 4:0


Braga i Vulvsi su i pre meča osigurali plasman u narednu fazu.

Portugalci su slavili iako su Česi poveli u dva navrata, ali odlična igra u drugom delu igre i golovi Trinsaa i Paulinja su overili pobedu gostiju.

"Vukovi" su su odličnom igrom u drugom delu igre i raspoloženom Žoti koji je počeo meč sa klupe ubedljivo slavili protiv turskog kluba. Žota je postigao het-trik a strelcu domaćih se pridružio i Dendonker u 67. minutu.

Grupa L

Partizan - Astana 4:1
Mančester Junajted - AZ Alkmar 4:0


O meču u Humskoj više OVDE.

Junajted je ubedljivo slavio protiv Holanđanina ponajviše zahvaljujući Grinvudu koji je bio dvostruki strelac. Pored mladog Engleza u listu strelaca su se upisali još Jang i Mata iz penala, svi golovi su viđeni posle pauze.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevilSRB
Friday, 13.12.2019
09:05

Dva poluvremena, dva različita tima. Junajted ne sme da dozvoljava protivniku toliko posed kao što je to bilo u prvom poluvremenu. AZ je celo poluvreme držao loptu u svojim nogama ali na sreću ništa konkretno nije uspeo da uradi. Odlična partija akademije a pogotovo su me oduševili Pereira i Grinvud. Mada pred kraj utakmice su obojica bili dosta sebični, gledali su samo da postignu gol iako je bilo i boljih rešenja. Garner je tek u drugom poluvremenu se malo oslobodio a Vilijams je još jednu utakmicu odigrao sjajno.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 13.12.2019
00:17

Pa zar nije lider Bundes lige nikad jači Bajern koji je promenio trenera i primio već jednu petardu u ligi ili je Bajern bliži 10. nego 1. mestu, a u nikad jačoj grupi LŠ taj Bajern ima 6-0-0, dok lider tog prvenstva koji je pobedio taj Bajern ispada u nikad slabijoj LE, kako to? Pak neki nisu uspeli nijednom tom Bajernu da šutnu u okvir gola za 180 minuta.

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 13.12.2019
00:16

Tako se trpa az a ne kao mali partizan da im skine gace iako zbog igraca manje ovi ne mogu da popume svaku njihovu rupu