LE (kval.): Omonija nokautirala Antverpen, remiji u Pragu i Randersu

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 19.08.2021.
21:00
Izvor: Sportske.net

Kipar je večeras bio fudbalski centar.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Fudbaleri Omonije napravili su veliki korak ka plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope pošto su na svom terenu pobedili belgijski Antverpen sa 4:2.

Gosti za koje je nedavno potpisao Rađa Naingolan poveli su u 26. minutu golom Manuela Bensona, ali je usledilo furizoni deo igre kiparskog tima, koji je u kratkom vremenskom periodu stigao do tri gola.

Najpre je mladi Lozos Loizu u 43. minutu izjednačio rezultat, a preokret je usledio u 49. kada je Kakulis postigao pogodak.

Na 3:1 povisio je Loizu, nadu Antverpenu pred revanš u Belgiji doneo Mijoši u 62. minutu, ali je pobedu Omoniji overio Antiemven u 83. minutu.

Prilično zanimljivo bilo je u Pragu gde su Slavija i Legija odigrali kompšijski derbi, nakon eliminacija u borbi za Ligu šampiona, a meč je uprkos boljoj igri češkog tima završen 2:2.

Sva četiri gola viđena su u prvom poluvremenu. Emreli je u 20. minutu doveo goste iz Varšave u vođstvo, Bah je 13 minuta kasnije izjednačio rezultat.

Već u 37. minutu Legija je ponovo povela, ovaj put zahvaljujući pogotku Juranovića, ali je u trećem minutu nadoknade izjednačenje domaćima doneo Masopust.

U preostalom meču Randers je remizirao protiv Galatasaraja na svom terenu, pa za sedam dana putuje u Istanbul sa realnim šansama da se domogne grupne faze LE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke