LE (kval.) - Šerif i Olimpijakos na muke!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 25.08.2022.
23:43
Izvor: Sportske.net

Penali odlučivali.

EPA-EFE/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
EPA-EFE/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Povezane vesti

Poznati su i svi učesnici Lige Evrope. 

Večeras je Šerif na svom terenu dočekao Pjunik i posle 0:0 iz prve utakmice, večeras je takođe bilo 0:0.

Golova nije bilo ni u produžecima, a čak ih je bilo malo i u penalima. Prva tri su promašili Jermeni, ali su uspeli nekako da stignu do 2:2 posle pete serije, da bi u šestoj bili neprecizni, za razliku od Stjepana Radeljića iz Šerifa koji je doneo svom timu plasman u LE.

Pjunik ide u Ligu konferencija. 

Cirih je uspeo da i večeras slavi i to na gostovanju ekipi Hartsa. Bilo je 0:1, odnosno ukupno 1:3. Jedini strelac na ovom meču bio je Rohner u 80. miuntu utakmice, a napominjemo da im je posao bio olakšan jer je domaćin igrao sa igračem manje od 54. minuta kada je Grant dobio drugi žuti karton.

Šamrok Rovers, nama i te kako poznat klub, nije uspeo da se plasira u Ligu Evrope, iako je večeras savladao Ferencvaroš sa 1:0. Pobeda Mađara u prvom meču od 0:4 je bila sasvim dovoljna za plasman u Ligu Evrope. 

Jedini pogodak večeras delo je Lajonsa u 89. minutu. 

Olimpijakos je, posle 1:1 na Kipru protiv Apolona, i večeras odigrao samo 1:1, pa se otišlo u produžetke i penale. 

Masuras je već u 2. minutu doveo crveno-bele do prednosti, ali su gosti stigli do izjednačenja u poslednjem minutu regularnog dela. Pitas je bio strelac, a onda je Ba u 100. minutu dobio drugi žuti karton pa je Olimpijakos morao sa igračem manje da završi utakmicu. 

Stigli su do penala, a tamo Olimpijakos bolji, pa ćemo ga gledati u Ligi Evrope, dok Apolon ide u Ligu konferencija. Lazar Ranđelović je jedini promašio penal u Olimpijakosu, srećom po njega, bez posledica. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke