LE (kval.): Silni Olimpijakos i Šturm, rutina Rapida

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 19.08.2021.
22:54
Izvor: Sportske.net

Minimalci Fenera i Rendžersa.

EPA-EFE/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
EPA-EFE/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Povezane vesti

Fudbaleri Olimpijakosa ostvarili su ubedljivu pobedu na svom terenu terenu protiv Slovana iz Bratislave 3:0 u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Grčkom timu je trebalo 37. minuta da slomi otpor gostiju iz Slovačke, a to je uspeo Madi Kamara.

Do kraja meča u strelce su se upisali Pape Abu Sise u 52. i Vasil Božikov u 68. minutu, kada je zatresao sopstvenu mrežu.

Srpski fudbaler Aleksandar Čavrić proveo je ceo meč na terenu od gostiju, ali nije uspeo niti jednom da savlada Vaclika i tako olakša posao svom timu u revanšu u Bratislavi.

Slovenačka Mura je poražena je na svom terenu 3:1 od Šturma iz Graca i znatno umanjila šanse za plasman u Ligu Evrope.

Šampion Slovenije je u trećem minutu stigao do vođstva golom Škofleka, a samo 15 minuta kasnije Jantčher doneo je izjednačenje gostima.

U drugom poluvremenu Kitišvili na isteku jednog sata igre i Jeboa tri minuta kasnije slomili su Muru i napravili veliku korak ka evropskoj jeseni u Ligi Evrope.

Ubedljivi su bili i fudbaleri bečkog Rapida koji su 3:0 na svom terenu pobedili ukrajinsku Zorju, a uloge favorita kod kuće opravdali su Fenerbahče i Glazgov Rendžers.

Fener je golom Gumuskaje u 65. minutu pobedio finski HJK 1:0, dok je istim rezultatom škotski šampion nadigrao Alaškert.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke